Autor:
ruxi (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 18 aprilie 2012
Ingrediente
4 dovlecei mari, un litru de lapte, 1 ceapa, 2 morcovi medii, 2 oua, sare dupa gust, 2 linguri ulei, 1 ardei gras
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 20 min
Mod de preparare
Se taie de coaja dovlecei, se spala se curata cubulete apoi ceapa o taie cubulete la fel si morcovul si un ardei rosu gras pe care il taiem cubulete. Punem in oala laptele apoi peste lapte dovlecei taiati impreuna cu morcovul si ceapa. Le punem pe foc. Apoi dupa ce s-au imuiat dovlecei punem spre sfarsitul ciorbitei si cele doua oua sare si putin ulei.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de dovlecel cu lapte" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Supe de legume
Conopida o desfacem in buchetele mici, o spalam din mai multe ape si o lasam intr-o strecuratoare,
10 voturi
5 comentarii
45 min
Toate legumele se pun la fiert in apa, cat sa le acopere. Cand s-au fiert se scot din apa cu ajutorul
1 vot
1 comentariu
45 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate