ciorba de fasole

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g fasole uscata,
  • 1 morcov,
  • 1 pastirnac,
  • 1 patrunjel,
  • cimbru,
  • 2 cepe,
  • sare, patrunjel verde.

Mod de preparare

Fasolea aleasa se spala si se pune la muiat din ajun in apa rece.

A doua zi se pune la fiert in alta. apa rece.

Cind da primul clocot, se schimba apa, inlocuindu-se cu alta fierbinte. Se adauga ceapa taiata marunt.

In momentul cand fasolea este pe jumatate fiarta, se adauga zarzavatul taiat in fire subtiri.

Sarea se adauga numai cind a plesnit pielita fasolei.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa

Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa

Prepara reteta clasica de prajitura Albinita, cu foi fragede cu miere, crema gustoasa de gris si gem acrisor. Simpla,...

Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa
Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon

Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon

Se curata de coaja feliile de dovleac placintar, cartoful la fel, se spala si gutuia si se dau prin razatoarea mica.

Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon
Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel

Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel

Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform.

Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise