Fasolea aleasa se spala si se pune la muiat din ajun in apa rece.
A doua zi se pune la fiert in alta. apa rece.
Cind da primul clocot, se schimba apa, inlocuindu-se cu alta fierbinte. Se adauga ceapa taiata marunt.
In momentul cand fasolea este pe jumatate fiarta, se adauga zarzavatul taiat in fire subtiri.
Sarea se adauga numai cind a plesnit pielita fasolei.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii