1. Seara se pune fasolea la inmuiat sa se umfle;
2. Se pune fasolea si ciolanul la fiert intr-o oala incapatoare;
3. Dupa o ora de fiert, acoperit, la foc mic, cand se desprind pielitile de pe boabe si carnea de pe os, se adauga ceapa, zarzavatul si rosiile.
Se mai lasa la fiert cam o ora, carnea se desface de pe os si se portioneaza, se mai lasa sa scada putin, dupa care se termina ciorba cu un amestec de patrunjel, cimbru si tarhon.
Se serveste alaturi de o portie zdravana de muraturi si fiecare si-o acreste dupa gust si placere cu otet de mere!
Nimic nu-i mai bun decat o portie zdravana de ciorba de fasole alaturi de muraturi acre!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii