Moi fasolea cateva ore, fierb cate 5 minute in 3-4 ape, apoi le fierb 20 minute in oala sub presiune, in care adaug un mrcov, o ceapa,o radacina de pastarnac. Separat calesc o ceapa, adaug radaciile fierte cu fasolea date pe razatoare, zeama in care au fiert legumele si o mana de taitei. Cand taiteii sunt aproape fierti, adaug fasole, zarzavat si las sa dea un clocot pentru a obtine gustul dorit. Condimentez, acresc, cu bors acru din tarate, mai las 5 minute la foc, presar cu verdata si e gata ciorbita. Servim cu smantana sau ca atareca e foarte buna. In post merge foarte bine.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii