Se pune fasolea la fiert .Dupa ce a dat citeva clocote ,se schimba apa,cu alta apa tot fierbinte .Se adauga un morcov, un patrunjel ,un ardei gras si o ceapa taiata marunt.Cind zarzavatul este aproape fiert, se pune sarea ,rosiile si verdeata(marar,patrunjel,cozi de ceapa,leustean).Se lasa sa dea inpreuna citeva clocote si se adauga corcodusele .Se mai lasa citeva minute ,dar nu prea mult sa nu se fiarba prea tare corcodusile si se da la oparte. Ps . ciorba se poate servi rece ,sau fierbinte.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii