Curatam fasolea si o punem in apa cu o seara inainte de a o fierbe,pentru a face ciorba.A doua zi o fierb in doua ape si arunc apa de doua ori.Abia in a treia apa pregatesc ciorba.Pun fasolea fiarta in 3 l de apa deja clocotita.Arunc apa de cel putin doua ori,ca sa evit problemele cu stomacul.Curatam legumele:morcovul,cartoful,radacina de pastarnac si telina,le tocam si le vom pune la fiert in cea de a treia apa.Cand toate zarzavaturile sunt gata fierte,asezonam cu ce condimente ne plac mai mult,eu am pus:sare,piper proaspat macinat roz,cimbru,tarhon si cine doreste poate sa puna si cateva linguri de bulion. Eu o acresc cu bors de la tarani si fac si un mujdei de usturoi cu smantana sau cu iaurt,dar acum fiind in postul pastelui nu am mai facut niciun mujdei,am mancat-o cu ceapa rosie si cubulete de paine coapte in cuptor.Pofta buna !!!
Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Salata cu paste, piept de pui si porumbRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii