Alegem fasolea si o punem cateva ore la inmuiat (de preferat peste noapte) .
O oparim de 3 ori. Aaugam coasta spalata si portionata si lasam sa fiarba impreuna.
In acest timp ne ocupam de legume: le curatam si le spalam,telina o dam pe razatoare iar restul legumelor le taiem cubulete.
Incingem uleiul intr-o craticioara si le punem la calit.Le lasam pana se inmoaie si le punem peste fasole. Adaugam frunza de dafin si sucul de rosii Asezonam cu sare, piper si cimbru. La final punem patrunjelul tocat. Sa aveti pofta,fratilor!
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii