autor:

gicuta

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de fasole boabe cu coaste afumate

Autor: gicuta (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 septembrie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gicuta (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 septembrie 2015

Ingrediente
350 g fasole, 700 g coasta afumata, 2 cepe, un morcov mare, ardei rosu si verde, o telina mica, 200 ml suc de rosii, o frunza de dafin, cimbru, piper, sare, 50 ml ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

28 voturi

Mod de preparare

Alegem fasolea si o punem cateva ore la inmuiat (de preferat peste noapte) .
O oparim de 3 ori. Aaugam coasta spalata si portionata si lasam sa fiarba impreuna.
In acest timp ne ocupam de legume: le curatam si le spalam,telina o dam pe razatoare iar restul legumelor le taiem cubulete.
Incingem uleiul intr-o craticioara si le punem la calit.Le lasam pana se inmoaie si le punem peste fasole. Adaugam frunza de dafin si sucul de rosii Asezonam cu sare, piper si cimbru. La final punem patrunjelul tocat. Sa aveti pofta,fratilor!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole boabe cu coaste afumate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de burta - reteta proprie

Ciorba de burta - reteta proprie

Intr-o oala cu apa si putina sare, punem la fiert, la foc potrivit, oasele si ceapa. Cind da in clocot,

2 voturi    0 comentarii
3h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare cu zeama de varza

Ciorba de perisoare cu zeama de varza

Se pregatesc intai perisoarele astfel: se pune in carnea tocata sare, piper, un ou, 2 linguri cu

25 voturi    11 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Cornelia , 14 septembrie 2018

    Ciorba se acrește. Asta-i supă, nu-i mai spuneți ciorbă.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

28 voturi

Ingrediente

  • 350 g fasole
  • 700 g coasta afumata
  • 2 cepe
  • un morcov mare
  • ardei rosu si verde
  • o telina mica
  • 200 ml suc de rosii
  • o frunza de dafin
  • cimbru
  • piper
  • sare
  • 50 ml ulei

Raporteaza reteta

Retete
de gicuta
Cozonac Rosenkranz

Cozonac Rosenkranz

Laptele caldut il amestecam cu 3 liguri de zahar si drojdia. Intr-un castron se cerne faina,

14 voturi    5 comentarii
4h
Aluaturi si Foietaje
Strudel cu mere

Strudel cu mere

Merele se calesc cu zaharul dupa care se adauga scortisoara si zaharul vanilat. Din apa, ulei , zahar,

24 voturi    8 comentarii
3h
Retete de post
Tort cu crema de zahar ars

Tort cu crema de zahar ars

Crema: Cele 8 linguri de zahar se pun la caramelizat in cratita. Cand este gata se tapeteaza peretii

20 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Torturi
Fara foto

Cornelia

Ciorba se acrește. Asta-i supă, nu-i mai spuneți ciorbă.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

95 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

44 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba cu perisoare