Se pune fasolea la fiert intro oala de 5 l. Se arunca prima apa, dupa primele clocote, se clateste cu apa rece si se pune iar la fiert tot in apa rece. Cand fierebe, adaugam ceapa taiata marunt, morcovul, telina, pastarnacul taiate cubulete, punem vegeta si lasam la fiert. Cand fasolea este fiarta, facem un rantas din ulei(cam 50 g ulei=1 cescuta pt cafea) 3 linguri de faina si putina boia dulce, pe care il stingem cu apa rece si il adaugam la ciorba. Se potriveste gustul de otet, sare, se adauga tarhonul taiat marunt, se mai da un clocot. Stingem focul si adaugam patrunjelul verde tocat. Se serveste cu ceapa rosie in otet. E foarte buna si cu mamamliga.
Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromataIncearca o reteta simpla si delicioasa de salata de linte cu legume proaspete, perfecta pentru un pranz usor sau o cina...
Salata de linte cu legume proaspete – reteta rapida, delicioasa si sanatoasaIti doresti o rețeta simpla si delicioasa pentru chifteluțe in sos de rosii? Ei bine, aceasta rețeta este atat de buna,...
Chiftelute in sos de rosii - reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii