Se alege fasolea si se spala in 3-4 ape reci. Sepune fasolea la fiert la foc mic, ia atataapa cat sa treaca peste ea.
Cand a dat in clocot, se schimba apa!
Se pune iar la fiert la foc mic.
In paralel, se prajeste slanina cu costita. Cand acestea sunt pe jumatate patrunse, se adauga ceapa taiata marunt. Cand ceapa e aproape gata, se adauga si piperul si pasta de rosii.
Daca fasolea e aproape patrunsa, adaugati prajeala- slanina, costita, ceapa- si mai lasati sa fiarba la foc mic cca 10 min.
!!! Se sareaza la sfarsit !!!
Daca nu v-o placea...
Merge cu muraturi!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii