Se fierb in 2 litri de apa fasolea aleasa si spalata. Se scurge apa in care a fiert si se pun alti 2 l de apa fierbinte. Se repeta operatia de doua-trei ori. Carnea trebuie spalata bine si tinuta in apa rece mai mult timp pentru a-i scoate sarea. Se pune, separat de fasole, carnea intr-o oala cu apa pentru a da citeva clocote, apoi se pune impreuna cu fasolea. Cind sint atit fasolea, cit si carnea pe jumatate fierte se pune ceapa taiata marunt, morcovul si patrunjelul, de asemenea taiate marunt. Se lasa sa fiarba, se pune sare, se acreste cu otet si se taie tarhon marunt, cit intr-o lingura, apoi se serveste.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii