autor:

autor

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de fasole de post

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
½ kg boabe de fasole uscata, 2 morcovi, 2 patrunjei, ½ telina, 1 pastirnac, 4-5 cepe, patrunjel verde ulei

Dificultate: Redusa Timp: 2h

44 voturi

Mod de preparare

Se alege fasolea, se spala si se fierbe in 2 litri de apa; se arunca apa in care a fiert fasolea si se pune alta apa fiarta si procedam astfel de 2-3 ori. Cind fasolea este pe jumatate fiarta taiem ca taieteii morcovii, patrunjeii, telina, pastirnacul si 3-4 cepe, patrunjelul verde tocat marunt precum si sarea necesara. Se lasa toate sa fiarba bine. Inainte de a servi, se prajesc 1-2 cepe in putin ulei si se pun in ciorba.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole de post" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de fasole boabe de post

Ciorba de fasole boabe de post

Fasolea curatata de impuritati se spala, se pune la fiert intrun litru de apa. Cand fierbe, aruncam

17 voturi    3 comentarii
2h
Retete de post
Ciorba de fasole (de post)

Ciorba de fasole (de post)

Ceapa se toaca si se caleste putin pana devine sticloasa. Se adauga morcovul si radacina de

2 voturi    1 comentariu
30 min
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h

44 voturi

Ingrediente

  • ½ kg boabe de fasole uscata
  • 2 morcovi
  • 2 patrunjei
  • ½ telina
  • 1 pastirnac
  • 4-5 cepe
  • patrunjel verde ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

107 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

64 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba din carne de porc