Se curata ceapa,morcovul,gogosarul se spala si se tau marunt apoi se pun sa se caleasca putin cu cele 4 linguri de uleisi cu o lingurita de boia .Separat se pune apa la fiert,cand a inceput apa sa fiarba se adauga legumele incalzite in ulei si se lasa sa se fiarba cand sunt fierte se adauga fasolea din borcan sau congelator .Cand toate sunt fierte ,se pune sare si piper dupa gost.
La final se pune legatura de telina, leusteanul, patrunjelul si catei de usturoi.
Pofta Buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii