Fasolea se spala si se lasa in apa rece cu o seara inainte. Puneti la fiert la foc mic in 4 litri de apa rece fasolea si ciolanul intreg. Se lasa la fiert 60-80 minute pana se inmoaie carnea.
Intre timp curatati si tocati zarzavaturile si curatati rosiile de pielita. Intr-o tigaie caliti in ulei morcovii, pastarnacul, adaugati ceapa, ardeiul, cuburile de concentrat apoi rosiile taiate cubulete. Dupa ce s-au calit puneti-le in ciorba impreuna cu 2-3 foi de dafin, mararul tocat, cimbru, curry, paprika, piper si daca mai trebuie, sare. Mai lasati sa fiarba 20-30 minute, apoi adaugati leusteanul si patrunjelul tocat.
Scoateti ciolanul, portionati carnea si puneti o parte in supiera. ciorba si garnisiti cu frunze de leustean.
Pofta buna.
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii