Se taie ceapa si se caleste intr-o oala, in putin ulei, fasolea curatata si spalata se adauga in oala, se adauga apa si coastele spalate si portionate. Se lasa la fiert 1/3 ora.
Cand este aproape gata se adauga mararul tocat impreuna cu usturoiul (se adauga doar la sfarsit ca sa nu amarasca ciorba) si se mai da un clocot. Se pun 2-3 linguri de smantana intr-un bol si se adauga putina ciorba (sa nu se taie) si se amesteca putin, apoi se toarna in ciorba (un fel de dresatura usoara, pentru cei care nu suporta prajelile este f buna).
Se serveste calda sau rece. Este o ciorba delicioasa
Va doresc pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii