Taiem marunt ceapa, morcovul, telina si pastarnacul.
Pregatim aragazul si o oala in care vom face ciorba. Punem uleiul in oala. Adaugam ceapa, morcovul, telina si pastarnacul. Calim timp de 2-3 minute, amestecand constant.
Punem apa fierbinte peste legumele calite si lasam sa fiarba timp de 10-15 minute.
Tocam marunt ardeiul. Taiem rosiile in cubulete mici.
Dupa cele 15 minute de fierbere, adaugam fasolea verde in oala, ardeiul si rosiile si lasam sa fiarba.
Condimentam cu sare.
Tocam marunt verdeata (telina si patrunjel). Cand fasolea este fiarta, punem verdeata tocata, amestecam si verificam daca ciorba are suficienta sare, apoi inchidem aragazul.
Batem bine oul si apoi amestecam cu smantana (sau iaurtul).
Punem doua polonice de ciorba peste amestecul de ou cu smantana si omogenizam pentru a dilua smantana.
Turnam apoi amestecul de smantana in ciorba.
Amestecam bine si servim.
POFTA BUNA!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii