Fasolea se spala, se curata , se rupe in 3 si se pune in apa fiarta. Dupa 5 min se adauga o ceapa tocata marunt, morcovul si se lasa la fiert 30 min. Separat se pune ceapa tocata marunt la calit in ulei incins, se adauga faina. Se lasa 2 min si se pune peste fasolea fiarta. Se mai lasa 10 min sa fiarba, se adauga bulionul, sare dupa gust. Se ia de pe foc si se adauga patrunjelul tocat marunt.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii