Ceapa se curata, fasolea verde si morcovii se curata si ele. Ceapa si morcovii se taie marunt si se pun la fiert cu putina sare. Cand sunt aproape gata se pune fasolea verde taiata bucati si se lasa sa fiarba 20 min.
Faina se rumeneste in untul topit, se stinge cu un polonic de zeama si se lasa cateva minute sa se ingroase.
Rosiile se oparesc, se decojesc si se taie cuburi. Se adauga in oala impreuna cu sosul alb. Se potriveste de sare si se pune zaharul.
La final se acreste cu otet si se pune patrunjelul tocat marunt.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii