autor:

Niko Stan

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de fasole verde

Autor: Niko Stan (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Niko Stan (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 martie 2009

Ingrediente
250 grame morcovi +telina date prin razatoare, 1/2 kilogram rosii(o cutie rosii taiate cubulete), 2 ardei capia verzi, 2 cepe albe, Fasole verde 600 grame,, patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

48 voturi

Mod de preparare

Ceapa taiata cubulete,morcovii,telina , rase prin razatoarea cu gauri mari, se calesc putin cu 2 linguri de untdelemn intr-o tigaie.Separat se pune intr-o oala apa la fiert.Dupa ce s-au calit legumele se iau de pe foc si se pun in apa clocotita,se adauga fasolea verde.Cand sunt legumele aproape fierte se adauga rosiile taiate cubulete,se condimenteaza dupa gust,se drege cu 2 oua batute cu o cana iaurt ,se adauga otetul iar apoi patrunjelul proaspat taiat .
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole verde" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de Fasole Verde

Ciorba de Fasole Verde

Taiem marunt ceapa, morcovul, telina si pastarnacul. Pregatim aragazul si o oala in care vom face

2 voturi    2 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de fasole verde

Ciorba de fasole verde

Ceapa taiata cubulete se caleste in putin ulei cald, se adauga ardeiul capia cubulete si apoi morcovul

1 vot    4 comentarii
1h
Retete de post

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 30 mai 2010

    Imi place mult acest fel de mancare.

  • tradaro

    tradaro (Chef de cuisine) , 17 iunie 2009

    O ciorba intotdeauna este bine venita mai ales daca este si gustoasa. Felicitari!

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 30 aprilie 2009

    O ciorbica foarte usoara si gustoasa !!!

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

48 voturi

Ingrediente

  • 250 grame morcovi +telina date prin razatoare
  • 1/2 kilogram rosii(o cutie rosii taiate cubulete)
  • 2 ardei capia verzi
  • 2 cepe albe
  • Fasole verde 600 grame,
  • patrunjel verde

Raporteaza reteta

Retete
de Niko Stan
Salata de Boeuf

Salata de Boeuf

Se spala carnea si se pune la fiert, la foc potrivit, Cand da in clocot se curata de spuma, se pune

156 voturi    21 comentarii
15 min
Salate reci
Salata de conopida cu usturoi si patrunjel

Salata de conopida cu usturoi si patrunjel

Conopida curatata si desfacuta in buchetele se pune la fiert in apa cu putina sare.Dupa ce s-a fiert

55 voturi    8 comentarii
30 min
Salate reci
Salata de legume cu piept de pui la gratar

Salata de legume cu piept de pui la gratar

Pieptul de pui condimentat se frige pe gratar sau la abur, se lasa la racit, dupa care se taie bucatele. Legumele

45 voturi    2 comentarii
15 min
Salate cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Imi place mult acest fel de mancare.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

23 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

6 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de iarna cu carne de pui