Reteta postata pe: 16 martie 2009
Ingrediente
250 grame morcovi +telina date prin razatoare, 1/2 kilogram rosii(o cutie rosii taiate cubulete), 2 ardei capia verzi, 2 cepe albe, Fasole verde 600 grame,, patrunjel verde
Dificultate: Redusa | Timp: 50 min
Mod de preparare
Ceapa taiata cubulete,morcovii,telina , rase prin razatoarea cu gauri mari, se calesc putin cu 2 linguri de untdelemn intr-o tigaie.Separat se pune intr-o oala apa la fiert.Dupa ce s-au calit legumele se iau de pe foc si se pun in apa clocotita,se adauga fasolea verde.Cand sunt legumele aproape fierte se adauga rosiile taiate cubulete,se condimenteaza dupa gust,se drege cu 2 oua batute cu o cana iaurt ,se adauga otetul iar apoi patrunjelul proaspat taiat .
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole verde" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Se rupe cat mai marunt fasolea. Se taie marunt morcovul si ardeiul. Ceapa se pune intreaga la fiert
16 voturi
2 comentarii
1h 30 min
Taiem marunt ceapa, morcovul, telina si pastarnacul.
Pregatim aragazul si o oala in care vom face
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate