Ceapa taiata marunt,se prajeste in cele 3 linguri de ulei.Se pune,apoi, frike(curatata si spalata);se prajeste, cu ceapa putin;se pune sare, piper,un cub de maggi,sau 1 lingurita de vegeta.Se pune apa.Pt.astea se foloseste oala de presiune.Se inchide oala de presiune,se lasa pe foc,dupa ce fierbe 25 minute.Se deschide, apoi cratita,se pun aripile de pui(spalate);se inchide, iar oala de presiune;se lasa inca 20-25 minute(carnea trebuie sa se ia de pe os).Se deschide,apoi cratita,se potriveste de sare si piper;se serveste fierbinte.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii