Pasul 1:
Pregatim aragazul si o oala in care punem apa. Adaugam carnea de gaina si o lasam sa fiarba. Adunam des si indepartam spuma care se formeaza deasupra supei de gaina.
Pasul 2:
Tocam marunt ceapa. Taiem morcovul in rondele subtiri. Tocam telina in cuburi mici. Taiem ardeiul in fasii subtiri. Taiem rosiile in cuburi mici, sau le radem pe razatoare. Tocam marunt verdeata (patrunjelul si leusteanul).
Pasul 3:
Cand carnea este aproape fiarta (in functie de gaina), adaugam ceapa. Punem morcovul, telina si ardeiul si amestecam. Completam cu apa calda daca mai este nevoie si lasam sa fiarba.
Pasul 4:
Dupa 10 minute, punem legumele de sezon. Adaugam cartofii si rosiile. Amestecam si lasam sa fiarba 10-15 minute.
Pasul 5:
Punem fideaua. Condimentam cu sare, amestecam si mai fierbem timp de 5-7 minute.
Pasul 6:
Punem galbenusul peste smantana si omogenizam. Verificam ca legumele si carnea sunt fierte si inchidem aragazul. Punem un polonic de ciorba fierbinte peste amestecul de ou si smantana si omogenizam. Rasturnam amestecul in oala.
Pasul 7:
Amestecam, gustam si condimentam, daca mai este nevoie. Presaram deasupra verdeata tocata. Servim fierbinte, cu ardei iute.
Reteta video completa o gasiti la: http://www.reteta-video.ro/retete/ciorba-de-gaina.html
POFTA BUNA!
Reteta de gem de caise fara conservanti. Gem de caise reteta simpla si usor de preparat.
Gem de caise
Comentarii
Adaugă comentariu