autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

ciorba de icre

Autor: neacsu laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: neacsu laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 iunie 2008

Ingrediente
1 cap de crap,, coada si sira spinarii, , 1 legatura de zarzavat pentru supa, , 1 ceapa rosie, icre,, 1 lingura de ulei,, 1 lingura de faina, , 100 ml smantana,, sare, boia de ardei, piper boabe, , foi de dafin, otet.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Capul, mijlocul si coada se pun la fiert, impreuna cu zarzavatul si ceapa taiate rondele, in 1,5 litri apa.

Se condimenteaza cu piper, sare, foi de dafin si se fierbe pana se inmoaie.

Se scoate mijlocul, se pun in locul lui icrele si se fierb 10 minute.

Se face un rantas alb cu boia de ardei, se stinge cu putina apa rece si se toarna in supa.

se serveste cu otet si smintina
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba de icre" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de burta

Ciorba de burta

Se face o supa din osul de vita,zarzavaturi,piperul boabe si frunza de dafin.Cand supa este gata

11 voturi    9 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba ardeleneasca

Ciorba ardeleneasca

Sunca taiata felii se pune la fiert impreuna cu ceapa curatata, cimbru, vegeta si pasta de gogosari. Varza

3 voturi    1 comentariu
1h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 cap de crap,
  • coada si sira spinarii
  • 1 legatura de zarzavat pentru supa
  • 1 ceapa rosie
  • icre,
  • 1 lingura de ulei,
  • 1 lingura de faina
  • 100 ml smantana,
  • sare
  • boia de ardei
  • piper boabe
  • foi de dafin
  • otet.

Raporteaza reteta

Retete
de neacsu laura
prajitura cu visine

prajitura cu visine

se amesteca galbenusurile cu uleiul ca o maioneza si se baga la frigider pina batem albusurile.albusurile

1 vot    1 comentariu
40 min
Dulciuri diverse
tort cu fructe.

tort cu fructe.

Blatul se realizeaza dupa metoda generala. Se imparte in trei foi, se insiropeaza si se umplu cu

5 voturi    6 comentarii
1h
Torturi
Oua vopsite

Oua vopsite

Iei ouale le speli foarte bine cu apa calda si detergent si le clatesti la fel de bine. Le pui la

4 voturi    5 comentarii
15 min
Aperitive cu oua
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

42 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă Ciorbă de miel reţetă

Carnea de miel se pune într-o oală cu doi litri de apă rece şi se lasă la o parte 15 minute, ca să se dizolve substanţele

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de peste