autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

ciorba de icre

Autor: neacsu laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: neacsu laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 iunie 2008

Ingrediente
1 cap de crap,, coada si sira spinarii, , 1 legatura de zarzavat pentru supa, , 1 ceapa rosie, icre,, 1 lingura de ulei,, 1 lingura de faina, , 100 ml smantana,, sare, boia de ardei, piper boabe, , foi de dafin, otet.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Capul, mijlocul si coada se pun la fiert, impreuna cu zarzavatul si ceapa taiate rondele, in 1,5 litri apa.

Se condimenteaza cu piper, sare, foi de dafin si se fierbe pana se inmoaie.

Se scoate mijlocul, se pun in locul lui icrele si se fierb 10 minute.

Se face un rantas alb cu boia de ardei, se stinge cu putina apa rece si se toarna in supa.

se serveste cu otet si smintina
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba de icre" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorbita de vacuta cu legume

Ciorbita de vacuta cu legume

Am fiert carnea separat si intr-o cratita am calit ceapa cu putin ulei de masline, apoi am adaugat

16 voturi    4 comentarii
45 min
Borsuri si Ciorbe
Supa crema de dovleac cu praz si cartofi

Supa crema de dovleac cu praz si cartofi

Dovleacul se curata de coaja, se indeparteaza semintele si se taie felii mici. Se pune dovleacul

5 voturi    3 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 cap de crap,
  • coada si sira spinarii
  • 1 legatura de zarzavat pentru supa
  • 1 ceapa rosie
  • icre,
  • 1 lingura de ulei,
  • 1 lingura de faina
  • 100 ml smantana,
  • sare
  • boia de ardei
  • piper boabe
  • foi de dafin
  • otet.

Raporteaza reteta

Retete
de neacsu laura
prajitura cu visine

prajitura cu visine

se amesteca galbenusurile cu uleiul ca o maioneza si se baga la frigider pina batem albusurile.albusurile

1 vot    1 comentariu
40 min
Dulciuri diverse
tort cu fructe.

tort cu fructe.

Blatul se realizeaza dupa metoda generala. Se imparte in trei foi, se insiropeaza si se umplu cu

5 voturi    6 comentarii
1h
Torturi
Oua vopsite

Oua vopsite

Iei ouale le speli foarte bine cu apa calda si detergent si le clatesti la fel de bine. Le pui la

4 voturi    5 comentarii
15 min
Aperitive cu oua
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

23 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

6 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de zarzavat