Capul, mijlocul si coada se pun la fiert, impreuna cu zarzavatul si ceapa taiate rondele, in 1,5 litri apa.
Se condimenteaza cu piper, sare, foi de dafin si se fierbe pana se inmoaie.
Se scoate mijlocul, se pun in locul lui icrele si se fierb 10 minute.
Se face un rantas alb cu boia de ardei, se stinge cu putina apa rece si se toarna in supa.
se serveste cu otet si smintina

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii