autor:

Adriana K.D.

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de legume

Autor: Adriana K.D. (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 09 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adriana K.D. (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 09 februarie 2011

Ingrediente
450 g legume congelate, 1 morcov, 1 ceapa, 1 ardel galben, o jumate de ardel rosu, 5 cartofi miljoci, 100 g de fasole galbena, sare, piper, boia, ulei, apa, oregano si busuioc, 5 buc. de foi de dafin, 2 lg pasta de tomate

Dificultate: Medie Timp: 45 min

9 voturi

Mod de preparare

Se curata legumele,se spala, se tau cubulete si se pun sa fiarba cu foile de dafin, cand sunt fierte se adauga legumele congelate si fasolea, se mai lasa sa fiarba putin apoi se pune pasta de tomate, sare, ulei amestecat cu putina boia, oregano si busuioc.
Se mai lasa sa dea un clocot apoi se stinge focul.
Cand se serveste se poate pune smantana dupa preferinta.
Pofta Buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba cu legume si inimi de pui

Ciorba cu legume si inimi de pui

Am gatit-o in Multicooker, deci : curatam legumele, le spalam si le taiem cuburi. Carnea o spalam

7 voturi    5 comentarii
1h
Supe de legume
Ciorba de legume

Ciorba de legume

Pentru inceput puneti pe foc o oala cu apa si un praf de sare, apoi sa trecem la pregatitul legumelor,

1 vot    0 comentarii
25 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 10 februarie 2011

    Delicios.

  • Luana

    Luana (Chef de cuisine) , 09 februarie 2011

    Usoara si hmmmm delicioasa.*****

Dificultate

Medie

Timp

45 min

9 voturi

Ingrediente

  • 450 g legume congelate
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 ardel galben
  • o jumate de ardel rosu
  • 5 cartofi miljoci
  • 100 g de fasole galbena
  • sare
  • piper
  • boia
  • ulei
  • apa
  • oregano si busuioc
  • 5 buc. de foi de dafin
  • 2 lg pasta de tomate

Raporteaza reteta

Retete
de Adriana K.D.
Prajitura cu cafea

Prajitura cu cafea

Pregatesti asa: Se freaca bine galbenusurile cu zahar pana se topeste; apoi se adauga 10 linguri

11 voturi    1 comentariu
40 min
Prajituri
Salata de peste

Salata de peste

Scurgi pestele de ulei si il maruntesti cu furculita. Tai rosiile cuburi mici, cartofii si ouale

2 voturi    2 comentarii
40 min
Salate cu peste
Paste la tava

Paste la tava

Pui la fiert pastele intr-o cratita cu putina sare; cand sunt fierte, le clatesti cu apa rece si

22 voturi    12 comentarii
45 min
Paste si pizza

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Delicios.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

23 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

6 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
CIORBA DE PUI A LA GREC