autor:

Adriana K.D.

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de legume

Autor: Adriana K.D. (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 09 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adriana K.D. (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 09 februarie 2011

Ingrediente
450 g legume congelate, 1 morcov, 1 ceapa, 1 ardel galben, o jumate de ardel rosu, 5 cartofi miljoci, 100 g de fasole galbena, sare, piper, boia, ulei, apa, oregano si busuioc, 5 buc. de foi de dafin, 2 lg pasta de tomate

Dificultate: Medie Timp: 45 min

10 voturi

Mod de preparare

Se curata legumele,se spala, se tau cubulete si se pun sa fiarba cu foile de dafin, cand sunt fierte se adauga legumele congelate si fasolea, se mai lasa sa fiarba putin apoi se pune pasta de tomate, sare, ulei amestecat cu putina boia, oregano si busuioc.
Se mai lasa sa dea un clocot apoi se stinge focul.
Cand se serveste se poate pune smantana dupa preferinta.
Pofta Buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de vitel cu legume congelate

Ciorba de vitel cu legume congelate

Puneti carnea bine spalata la fiert, la foc mic, in 3 litri de apa rece cu putina sare. Intr-o alta

37 voturi    12 comentarii
45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba moldoveneasca de perisoare, cu legume proaspete

Ciorba moldoveneasca de perisoare, cu legume proaspete

Ciorba de perisoare este una dintre cele mai gustoase ciorbe, iar eu o gatesc destul de des, pentru

5 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 10 februarie 2011

    Delicios.

  • Luana

    Luana (Chef de cuisine) , 09 februarie 2011

    Usoara si hmmmm delicioasa.*****

Dificultate

Medie

Timp

45 min

10 voturi

Ingrediente

  • 450 g legume congelate
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 ardel galben
  • o jumate de ardel rosu
  • 5 cartofi miljoci
  • 100 g de fasole galbena
  • sare
  • piper
  • boia
  • ulei
  • apa
  • oregano si busuioc
  • 5 buc. de foi de dafin
  • 2 lg pasta de tomate

Raporteaza reteta

Retete
de Adriana K.D.
Prajitura cu cafea

Prajitura cu cafea

Pregatesti asa: Se freaca bine galbenusurile cu zahar pana se topeste; apoi se adauga 10 linguri

11 voturi    1 comentariu
40 min
Prajituri
Salata de peste

Salata de peste

Scurgi pestele de ulei si il maruntesti cu furculita. Tai rosiile cuburi mici, cartofii si ouale

3 voturi    2 comentarii
40 min
Salate cu peste
Paste la tava

Paste la tava

Pui la fiert pastele intr-o cratita cu putina sare; cand sunt fierte, le clatesti cu apa rece si

22 voturi    12 comentarii
45 min
Paste si pizza

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Delicios.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
CIORBA DE FASOLE TARCATA CU AFUMATURA