Ceapa tocată mărunt, morcovul tocat şi tăiat rondele, păstârnacul tocat şi tăiat rondele, ţelina tocată mărunt şi ardeiul tocat le-am călit în puţin ulei, pentru câteva minute. Am adăugat şi prazul tăiat rondele şi am mai lăsat 1 minut. Am pus 1 litru apă caldă, completând treptat pana la 3 litri. Am potrivit de sare.
După 25 minute am pus dovlecelul şi cartoful tăiate cubuleţe, mazărea şi fasolea verde, şi am mai lăsat cca 20 minute.
Am pus sucul de roşii, iar la 5 minute am adaugat borşul şi am potrivit de sare.
După cca 2 minute am stins focul şi am adăugat pătrunjelul şi leuşteanul.
Am servit cu ardei iute-iute şi cu pâinică de casă.
Pentru cei care nu ţin post, se poate servi si cu smantână.
Reteta de turta dulce cu miere. Turta dulce cu miere reteta simpla si delicioasa. Turta dulce decoarata cu glazura regala....
Turta dulce cu miereReteta de faguri deliciosi. Cum se face acasa reteta de faguri deliciosi.
Faguri deliciosiDe Sarbatori, am pregatit cotlet de porc la cuptor, cu costite, cartofi si mirodenii.
Cotlet de porc, cu legume si mirodenii, la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii