Cartofii si dovlecelul ii curatam de coaja apoi ii taiem cuburi potrivite.
Morcovul il decojim, il dam pe razatoarea mare.
Ceapa, pastarnacul le curatam, le tocam marunt, ardeiul rosu il facem cubulete mici.
Indepartam cozile la patrunjel, leusteam si le tocam.
Rosiile le maruntim, iar loboda o tocam, dar nu foarte marunt.
Intr-o oala punem cam 4-5 litri de apa si o transferam pe foc.
Cand da in clocot, dam drumul la cartofi, morcov, ceapa, ardei, pastarnac si dovlecel.
Lasam sa fiarba la foc potrivit, cam 15-20 minute, apoi adaugam rosiile, patrunjelul si loboda.
Fierbem in continuare ciorba si cand legumele sunt bine patrunse, turnam borsul fierbinte, uleiul si sosul de legume.
Condimentam cu sare si piper dupa gust.
Dupa ce a dat cateva clocote, tragem oala de pe aragaz, presaram leusteanul tocat, acoperim cu un capac pentru 10-15 minute ca sa ia ciorba din aroma leusteanului.
Se serveste calda, simpla sau cu un ardel iute!
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatPrajitura cu foi de napolitana si crema de cacao. Un desert fara coacere, usor de facut, perfect pentru orice ocazie....
Prajitura cu foi de napolitana si crema de cacao . Un desert fara coacere, delicios si usor de facutDescopera o reteta rapida, economica si delicioasa de tocanita simpla de vinete. Perfecta pentru o masa sanatoasa, aceasta...
Tocanita simpla de vinete. Reteta rapida, economica si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii