autor:

Fara foto

» » , Borsuri si Ciorbe, Supe de legume

Ciorba de legume

Autor: Bianca (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 11 ianuarie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Bianca (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 11 ianuarie 2016

Ingrediente
2 Cepe, 1 ardei rosu, 1 telina mica, 1 pastarnac mic, 1 ou, 4-5 linguri de bulion, 2 rosii medii, 2 cartofi, 2-3 linguri de ulei, patrunjel, apa

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se toaca marunt ceapa, ardeiul, telina si pastarnacul si se adauga peste uleiul incins. Se calesc 1-2 minute, iar apoi se sting cu o cana de apa (personal pun de la inceput in alta oala apa la incalzit pentru a nu intrerupe procesul de gatire cu apa rece).

Se lasa legumele la inabusit 5-10 minute, apoi se adauga cartofii taiati cuburi si rosiile si se completeaza cu apa. Se adauga sare si se lasa la fiert.

Cand toate legumele sunt fierte, se adauga bulionul (eu pun 4-5 linguri, dar depinde de gustul fiecaruia) si se mai lasa la fiert 5 minute. Apoi se condimenteaza dupa gust si daca va place ciorba mai acrisoara, se adauca 1-2 linguri de zeama de lamaie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Ciorba de vitel cu legume congelate

Ciorba de vitel cu legume congelate

Puneti carnea bine spalata la fiert, la foc mic, in 3 litri de apa rece cu putina sare. Intr-o alta

40 voturi    12 comentarii
45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de burta cu legume frulate

Ciorba de burta cu legume frulate

Se pune la fiert cu 2 litri de apa si sare, burta impreuna cu osul, timp de 30 minute,dupa care adaugam

7 voturi    1 comentariu
1h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 2 Cepe
  • 1 ardei rosu
  • 1 telina mica
  • 1 pastarnac mic
  • 1 ou
  • 4-5 linguri de bulion
  • 2 rosii medii
  • 2 cartofi
  • 2-3 linguri de ulei
  • patrunjel
  • apa

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa de vara de rosii coapte, cu paine prajita cu cascaval Supa de vara de rosii coapte, cu paine prajita cu cascaval

Se spala rosiile, se indeparteaza cotoarele si se taie in bucati mari. Se asaza rosiile in tava de copt, se stropesc cu ulei de masline,

0 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa crema de sfecla rosie Supa crema de sfecla rosie

1. Tocam mărunt ceapa. Tăiem cartofii, morcovul și sfecla roșie în cuburi. Tocăm mărunt pătrunjelul. 2. Pregătim aragazul

0 voturi    0 comentarii
1h
Supe de legume
Supa crema de morcovi