autor:

Fara foto

» » , Borsuri si Ciorbe, Supe de legume

Ciorba de legume

Autor: Bianca (Bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 11 ianuarie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Bianca (Bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 11 ianuarie 2016

Ingrediente
2 Cepe, 1 ardei rosu, 1 telina mica, 1 pastarnac mic, 1 ou, 4-5 linguri de bulion, 2 rosii medii, 2 cartofi, 2-3 linguri de ulei, patrunjel, apa

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se toaca marunt ceapa, ardeiul, telina si pastarnacul si se adauga peste uleiul incins. Se calesc 1-2 minute, iar apoi se sting cu o cana de apa (personal pun de la inceput in alta oala apa la incalzit pentru a nu intrerupe procesul de gatire cu apa rece).

Se lasa legumele la inabusit 5-10 minute, apoi se adauga cartofii taiati cuburi si rosiile si se completeaza cu apa. Se adauga sare si se lasa la fiert.

Cand toate legumele sunt fierte, se adauga bulionul (eu pun 4-5 linguri, dar depinde de gustul fiecaruia) si se mai lasa la fiert 5 minute. Apoi se condimenteaza dupa gust si daca va place ciorba mai acrisoara, se adauca 1-2 linguri de zeama de lamaie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Ciorba de legume cu carne de vita

Ciorba de legume cu carne de vita

Se spala carnea si se pune la fiert in 4,5 litri de apa cu sare. Se curata si se spala pastarnacul,

12 voturi    5 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de legume si conopida

Ciorba de legume si conopida

Calim putin ceapa tocata si apoi morcovul dat prin razatoarea mica. Adaugam si ardeiul tocat si mai

1 vot    1 comentariu
40 min
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 2 Cepe
  • 1 ardei rosu
  • 1 telina mica
  • 1 pastarnac mic
  • 1 ou
  • 4-5 linguri de bulion
  • 2 rosii medii
  • 2 cartofi
  • 2-3 linguri de ulei
  • patrunjel
  • apa

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa de legume cu lapte de caju-reteta de post Supa de legume cu lapte de caju-reteta de post

Se toaca toate legumele si se pun la fiert cu apa si sare. Cand sunt fierte, se mai potriveste de sare si se opreste focul. Nucile

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de legume si ciuperci proaspete Ciorba de legume si ciuperci proaspete

Dupa cum observati, atat din imagini cat si din ingredientele necesare, toate sunt legume proaspete si nu am folosit nici un fel de

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa de legume pasate cu porumb