autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

ciorba de legume

Autor: neacsu laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: neacsu laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 iunie 2008

Ingrediente
1 morcov, , l/2 felina,, 1 patrunjel, , 3 cepe, , 4 cartofi, , o mina de fasole verde,, 4-5 rosii, , 2 ardei, , 1 dovlecel, 1 vinata, , 1/4 varza,, 2 linguri unt sau margarina, , patrunjel verde, sare.

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Tot zarzavatul se curata si se taie : ceapa se taie marunt, morcovul, patrunjelul, varza si telina in fire subtiri, dovlecelul, vinata, cartofii in bucati, rosiile si ardeii in felii.

Se recomanda ca rosiile sa se opareasca si sa se curete de pielita.

Zarzavatul astfel taiat se sareaza si se inabuse cu unt, afara de cartofi, rosii si ardei. Cind zarzavatul s-a muiat, se adauga cartofii si apa rece si cind este aproape fiert, se adauga o parte din ardei si rosii, iar restul dat prin masina se adauga dupa ultimul clocot.

Se serveste cu patrunjel verde sau, dupa gust, se poate drege cu un galbenus de ou si smintina, iar inainte de a se servi la masa, se adauga zeama de lamiie.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba de legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de legume

Ciorba de legume

Ceapa tocată mărunt, morcovul tocat şi tăiat rondele, păstârnacul tocat şi tăiat rondele,

11 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de legume

Ciorba de legume

Cartofii si dovlecelul ii curatam de coaja apoi ii taiem cuburi potrivite. Morcovul il decojim,

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Andreea Constantina Manciu

    Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 14 aprilie 2009

    Eu am adaugat si boabe de porumb si o legatura de leustean verde tocat.

  • Fara foto

    Ion Padure (Chef de cuisine) , 05 iunie 2008

    Imi place mult ciorba de legume, o sa incerc si reteta postata de tine.

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 morcov
  • l/2 felina,
  • 1 patrunjel
  • 3 cepe
  • 4 cartofi
  • o mina de fasole verde,
  • 4-5 rosii
  • 2 ardei
  • 1 dovlecel
  • 1 vinata
  • 1/4 varza,
  • 2 linguri unt sau margarina
  • patrunjel verde
  • sare.

Raporteaza reteta

Retete
de neacsu laura
prajitura cu visine

prajitura cu visine

se amesteca galbenusurile cu uleiul ca o maioneza si se baga la frigider pina batem albusurile.albusurile

1 vot    1 comentariu
40 min
Dulciuri diverse
tort cu fructe.

tort cu fructe.

Blatul se realizeaza dupa metoda generala. Se imparte in trei foi, se insiropeaza si se umplu cu

5 voturi    6 comentarii
1h
Torturi
Oua vopsite

Oua vopsite

Iei ouale le speli foarte bine cu apa calda si detergent si le clatesti la fel de bine. Le pui la

4 voturi    5 comentarii
15 min
Aperitive cu oua

Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)

Eu am adaugat si boabe de porumb si o legatura de leustean verde tocat.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de peste cu leustean