autor:

iuliana tarnoveanu

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de legume

Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iulie 2008

Ingrediente
1morcov, 1ceapa, 100g boabe mazare noua, corcoduse verzi, ulei de palmier, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se curata, spala si se pun la fiert legumele (morcovul si ceapa date pe razatoare). Se adauga 1 lingura ulei de palmier, sare dupa gust si corcodusele verzi. Se poate drege cu ou, smantana etc. (dupa preferinta).
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de varza si legume

Ciorba de varza si legume

Se curata si se toaca cubulete mici morcovul, pastarnacul, ardeiul, dovlecelul. Cartofii se taie

24 voturi    8 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de legume

Ciorba de legume

Cartofii si dovlecelul ii curatam de coaja apoi ii taiem cuburi potrivite. Morcovul il decojim,

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 15 februarie 2010

    Interesanta reteta ta de ciorba cu...corcoduse ! Dar sunt sigura ca este gustoasa...desi nu am mancat asa ceva niciodata....

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 septembrie 2009

    Un deliciu...

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 27 septembrie 2009

    Bun,bun,bun...

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 01 iulie 2009

      Vara, ciorbele de legume sunt preferatele mele. Mai ales acrite cu corcoduse, zarzare crude, agurida.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 08 iunie 2009

      Delicioasa si sanatoasa.Eu adaug mazare,dovlecei,fasole verde,varza,conopida,cartofi,morcov,telina,albitura,tarhon la sfarsit.

    • Andreea Constantina Manciu

      Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 14 aprilie 2009

      Am preparat si eu ciorba de legume, doar k nu am pus corcoduse verzi, ci boabe de porumb, telina, ardei gras, cartofi.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1morcov
  • 1ceapa
  • 100g boabe mazare noua
  • corcoduse verzi
  • ulei de palmier
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de iuliana tarnoveanu
ciorba de dovlecei

ciorba de dovlecei

Se spala si se curata morcovul si dovleceii.Se taie dovleceii cubulete de marime potrivita,morcovul

3 voturi    5 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Carnea tocata de curcan se amesteca impreuna cu ceapa tocata fin,orez si cimbru.Frunzele de dragavei

3 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
sarmalute in foi de varza

sarmalute in foi de varza

Se scoate cotorul de la varza dupa care se pune la fiert intr-un vas pentru a se inmuia frunzele.De

10 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Sidy (Chef de cuisine)

Interesanta reteta ta de ciorba cu...corcoduse ! Dar sunt sigura ca este gustoasa...desi nu am mancat asa ceva niciodata....

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

22 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

5 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de legume cu carne de vita