autor:

adina filip

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de legume

Autor: adina filip (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 15 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: adina filip (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 15 martie 2009

Ingrediente
7-8 morcovi, 2-3 radacini de patrunjel, 1 telina, 4-5 cartofi, o legatura de frunze de patrunjel, o ceapa, 2-3 linguri de vegeta, 200-300 ml smantana, 2 oua, sare, condimente dupa gust, 1-2 linguri ulei de masline

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Legumele se curata, se taie marunt, se pun intr-o ala cu apa de aproximativ 5 litri si se pun la fiert. Cind sunt fierte legumele, cele doua oua se bat si se pun in ciorba care fierbe, dupa care se opreste focul si se adauga frunzele de patrunjel maruntite. Dupa aproximativ 1/2 ora de la oprirea focului, se drege ciorba cu smantana si se pune uleiul de masline pe deasupra. E o ciorba usoara si foarte gustoasa. Pofta buna !!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de legume

Ciorba de legume

Ceapa, morcovul, telina si ardeiul gras se toaca marunt si se pun la calit in cateva linguri de ulei.

0 voturi    0 comentarii
1h
Supe de legume
Ciorba de legume si conopida

Ciorba de legume si conopida

Calim putin ceapa tocata si apoi morcovul dat prin razatoarea mica. Adaugam si ardeiul tocat si mai

1 vot    1 comentariu
40 min
Retete de post

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Andreea Constantina Manciu

    Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 14 aprilie 2009

    Eu am pus si boabe de mazare, de porumb si leustean tocat.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 7-8 morcovi
  • 2-3 radacini de patrunjel
  • 1 telina
  • 4-5 cartofi
  • o legatura de frunze de patrunjel
  • o ceapa
  • 2-3 linguri de vegeta
  • 200-300 ml smantana
  • 2 oua
  • sare
  • condimente dupa gust
  • 1-2 linguri ulei de masline

Raporteaza reteta

Andreea Constantina Manciu

Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)

Eu am pus si boabe de mazare, de porumb si leustean tocat.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

24 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

6 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de fasole cu afumatura