autor:

adina filip

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de legume

Autor: adina filip (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 15 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: adina filip (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 15 martie 2009

Ingrediente
7-8 morcovi, 2-3 radacini de patrunjel, 1 telina, 4-5 cartofi, o legatura de frunze de patrunjel, o ceapa, 2-3 linguri de vegeta, 200-300 ml smantana, 2 oua, sare, condimente dupa gust, 1-2 linguri ulei de masline

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Legumele se curata, se taie marunt, se pun intr-o ala cu apa de aproximativ 5 litri si se pun la fiert. Cind sunt fierte legumele, cele doua oua se bat si se pun in ciorba care fierbe, dupa care se opreste focul si se adauga frunzele de patrunjel maruntite. Dupa aproximativ 1/2 ora de la oprirea focului, se drege ciorba cu smantana si se pune uleiul de masline pe deasupra. E o ciorba usoara si foarte gustoasa. Pofta buna !!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de vitel cu legume si perisoare

Ciorba de vitel cu legume si perisoare

Puneti la fiert, la foc mic, in 3 litri de apa ceapa mare, morcovii si albitura, impreuna cu 1/3

4 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba cu carne de porc si legume

Ciorba cu carne de porc si legume

Carnea se spala , se portioneaza si se pune la fiert in apa rece in care am pus si un strop de sare.Se

11 voturi    8 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Andreea Constantina Manciu

    Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 14 aprilie 2009

    Eu am pus si boabe de mazare, de porumb si leustean tocat.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 7-8 morcovi
  • 2-3 radacini de patrunjel
  • 1 telina
  • 4-5 cartofi
  • o legatura de frunze de patrunjel
  • o ceapa
  • 2-3 linguri de vegeta
  • 200-300 ml smantana
  • 2 oua
  • sare
  • condimente dupa gust
  • 1-2 linguri ulei de masline

Raporteaza reteta

Andreea Constantina Manciu

Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)

Eu am pus si boabe de mazare, de porumb si leustean tocat.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare