Se taie ceapa rondele, se caleste in ulei, pina se face putin argintie, se pune un sos de rosii sau pasta de rosii, se stinge cu apa, apoi se pun cartofii, se mai pune putina apa treptat, apoi cartofii, morcovii, pastirnacul, se mai pune putina apa, apoi se pune dovlecelul, si apoi ardei grasi.Se lasa sa fiarba cu capacul inabusit, la foc mic, pina se fierb toate legumele.Inainte sa se fiarba prea tare legumele se pune sare sau vegeta dupa gust, putin busuioc dupa gust.Dupa ce toate legumele sunt fierte se drege cu un ou batut, smintina si sare de lamiie.Oul, smintina, si sarea de lamiie se amesteca toate si verdeata.Se pun toate in oala si se mai lasa sa fiarba 5 minute.Pofta buna, sper sa va placa.
Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservantiRasfata-te cu o salata de dovlecei cruzi cu iaurt si usturoi – o reteta simpla, gustoasa si sanatoasa, perfecta pentru...
Salata de dovlecei cruzi cu iaurt si usturoi – reteta rapida, racoritoare si sanatoasaBucura-te de o salata de vara cu feta, rosii, castraveti si masline. O reteta simpla, rapida si sanatoasa, perfecta pentru...
Salata de vara cu feta, rosii, castraveti si masline. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii