Se taie ceapa rondele, se caleste in ulei, pina se face putin argintie, se pune un sos de rosii sau pasta de rosii, se stinge cu apa, apoi se pun cartofii, se mai pune putina apa treptat, apoi cartofii, morcovii, pastirnacul, se mai pune putina apa, apoi se pune dovlecelul, si apoi ardei grasi.Se lasa sa fiarba cu capacul inabusit, la foc mic, pina se fierb toate legumele.Inainte sa se fiarba prea tare legumele se pune sare sau vegeta dupa gust, putin busuioc dupa gust.Dupa ce toate legumele sunt fierte se drege cu un ou batut, smintina si sare de lamiie.Oul, smintina, si sarea de lamiie se amesteca toate si verdeata.Se pun toate in oala si se mai lasa sa fiarba 5 minute.Pofta buna, sper sa va placa.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii