Se taie ceapa rondele, se caleste in ulei, pina se face putin argintie, se pune un sos de rosii sau pasta de rosii, se stinge cu apa, apoi se pun cartofii, se mai pune putina apa treptat, apoi cartofii, morcovii, pastirnacul, se mai pune putina apa, apoi se pune dovlecelul, si apoi ardei grasi.Se lasa sa fiarba cu capacul inabusit, la foc mic, pina se fierb toate legumele.Inainte sa se fiarba prea tare legumele se pune sare sau vegeta dupa gust, putin busuioc dupa gust.Dupa ce toate legumele sunt fierte se drege cu un ou batut, smintina si sare de lamiie.Oul, smintina, si sarea de lamiie se amesteca toate si verdeata.Se pun toate in oala si se mai lasa sa fiarba 5 minute.Pofta buna, sper sa va placa.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii