autor:

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de legume

Autor: dami90 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 septembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dami90 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 septembrie 2010

Ingrediente
2 morcovi, 1 telina mai mica, 1 radacina de patrunjel, 200 g mazare, 1 sfert de varza alba, 1 sfert de varza rosie, 2 ardei grasi, 1 gogosar, 2 cepe potrivite(1 rosie,1 alba), 75 g orez, 50 ml ulei, 3 linguri Delikat Bors Magic cu Verdeturi, 2 rosii, 3-4 frunze de telina

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Cureti de coaja morcovii,radacina de patrunjel si telina le speli si le tai felii potrivit de groase,apoi cubulete.Cureti cepele de foi,le speli si le tai sferturi su cubulete.Incingi uleiul intr-o tigae,pui legumele tocate si le calesti 10 minute fara sa arda.Pui la fiert 2 litri de apa si,cand incepe sa clocoteasca,pui legumele calite.Fierbi 15 minute,pui ardeii si gogosarii taiati cubulete,varza alba si varza rosie,spalate si taiate julien.Adaugi mazarea,orezul spalatcu apa rece,condimentezi si lasi sa fiarba.Cand legumele sunt aproape fierte,adaugi 3 linguri Delikat Bors Magic cu Verdeturi,rosiile oparite si curatate de pielita si date la razatoare .Se fierbe totul timp de 10 min,presari,suplimentar,patrunjel verde tocat si opresti focul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba De Porc Cu Legume

Ciorba De Porc Cu Legume

Se pune la fiert carnea in apa cu putina sare si se ia spuma. Cand aceasta nu se mai formeaza se

6 voturi    0 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de legume

Ciorba de legume

Ceapa se taie marunt si se caleste usor. Se adauga morcovii rondele, radacina de telina, ardeiul

9 voturi    5 comentarii
45 min
Supe de legume

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 2 morcovi
  • 1 telina mai mica
  • 1 radacina de patrunjel
  • 200 g mazare
  • 1 sfert de varza alba
  • 1 sfert de varza rosie
  • 2 ardei grasi
  • 1 gogosar
  • 2 cepe potrivite(1 rosie,1 alba)
  • 75 g orez
  • 50 ml ulei
  • 3 linguri Delikat Bors Magic cu Verdeturi
  • 2 rosii
  • 3-4 frunze de telina

Raporteaza reteta

Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

102 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

44 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
CIORBA DE VARA CU ZARZARE SI PRUNE