Se curata zarzavaturile, se spala si se taie in cubulete.. Rosiile se curata de pielita si se taie si ele in cubulete. Se toaca ceapa, iar usturoiul se taie felii.
Intr-o oala potrivita, se pune uleiul de masline la incins si se caleste ceapa pana devine aurie. Se adauga apoi usturoiul si celelalte zarzavaturi (dupa dorinta, se mai pot adauga: mazare boabe, fasole verde taiata, conopida buchetele, broccoli buchetele etc.) si se soteaza circa 5 minute.
Se fierbe apa, se adauga peste zarzavaturi si se lasa la fiert, la foc potrivit, timp de 25 minute. Se potriveste de sare sau cu baza pentru mancaruri (delikat, vegeta, mirodenia), se adauga carnaciorii de bere si pasta de ardei iute si se mai lasa sa fiarba 10 minute.
Se orneaza cu patrunjel verde si se serveste imediat.
Incearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteIncearca o salata de legume proaspete cu crutoane crocante, perfecta pentru pranz sau cina. Reteta rapida, simpla si plina de...
Salata de legume proaspete cu crutoane – reteta simpla, rapida si sanatoasaIncearca aceasta reteta usoara de briose cu afine si faina integrala, perfecte pentru un mic dejun sanatos sau gustare. Fara...
Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii