autor:

Dan Mircea

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de legume cu carnaciori de bere

Autor: Dan Mircea (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 iunie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dan Mircea (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 iunie 2016

Ingrediente
3 cartofi mijlocii, 4 rosii mijlocii, 1 ceapa mare, 4 catei usturoi, 2 ardei grasi, 2 morcovi, 1 dovlecel, 1 radacina de patrunjel, 1 telina mica, 1/2 varza mica, ½ lingurita pasta de ardei iute, 250 g carnaciori de bere, 3 linguri cu ulei de masline, sare sau baza pentru mancaruri, 2 litri apa, cateva frunze de patrunjel verde pentru decor

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se curata zarzavaturile, se spala si se taie in cubulete.. Rosiile se curata de pielita si se taie si ele in cubulete. Se toaca ceapa, iar usturoiul se taie felii.

Intr-o oala potrivita, se pune uleiul de masline la incins si se caleste ceapa pana devine aurie. Se adauga apoi usturoiul si celelalte zarzavaturi (dupa dorinta, se mai pot adauga: mazare boabe, fasole verde taiata, conopida buchetele, broccoli buchetele etc.) si se soteaza circa 5 minute.

Se fierbe apa, se adauga peste zarzavaturi si se lasa la fiert, la foc potrivit, timp de 25 minute. Se potriveste de sare sau cu baza pentru mancaruri (delikat, vegeta, mirodenia), se adauga carnaciorii de bere si pasta de ardei iute si se mai lasa sa fiarba 10 minute.

Se orneaza cu patrunjel verde si se serveste imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume cu carnaciori de bere" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de porc cu taitei de casa

Ciorba de porc cu taitei de casa

Oasele de porc se tin in apa rece,se oparesc,se spala si se pun la fiert la foc mic. Tocam telina,patrunjelul,pastarnacul,morcovul

3 voturi    0 comentarii
3h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare cu tarhon

Ciorba de perisoare cu tarhon

In primul rand, punem apa intr-o cratita, in care gatiti ciorba, apoi ne ocupam de perisoare. Condimentam

3 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 3 cartofi mijlocii
  • 4 rosii mijlocii
  • 1 ceapa mare
  • 4 catei usturoi
  • 2 ardei grasi
  • 2 morcovi
  • 1 dovlecel
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 telina mica
  • 1/2 varza mica
  • ½ lingurita pasta de ardei iute
  • 250 g carnaciori de bere
  • 3 linguri cu ulei de masline
  • sare sau baza pentru mancaruri
  • 2 litri apa
  • cateva frunze de patrunjel verde pentru decor

Raporteaza reteta

Retete
de Dan Mircea
Supă-cremă de ciuperci albe (champignons)

Supă-cremă de ciuperci albe (champignons)

Se spală ciupercile si se taie în bucăţi. Se păstrează câteva ciuperci pentru decor.

1 vot    0 comentarii
1h
Supe de legume
Oua umplute cu pasta de avocado

Oua umplute cu pasta de avocado

Se fierb ouăle tari, se curăţă şi se taie pe jumătate. Se curăţă de coajă fructul de avocado

10 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Aperitiv de andive cu gorgonzola

Aperitiv de andive cu gorgonzola

Se spala andiva, se taie cotorul si se scobeste, pentru a-i reduce gustul amarui, apoi se scot foile

0 voturi    0 comentarii
15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

102 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

44 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
BORS DE MERE