Ciorba de legume cu carnaciori de bere

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Ciorba de legume cu carnaciori de bere

Ingrediente

  • 3 cartofi mijlocii
  • 4 rosii mijlocii
  • 1 ceapa mare
  • 4 catei usturoi
  • 2 ardei grasi
  • 2 morcovi
  • 1 dovlecel
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 telina mica
  • 1/2 varza mica
  • ½ lingurita pasta de ardei iute
  • 250 g carnaciori de bere
  • 3 linguri cu ulei de masline
  • sare sau baza pentru mancaruri
  • 2 litri apa
  • cateva frunze de patrunjel verde pentru decor

Mod de preparare

Se curata zarzavaturile, se spala si se taie in cubulete.. Rosiile se curata de pielita si se taie si ele in cubulete. Se toaca ceapa, iar usturoiul se taie felii.

Intr-o oala potrivita, se pune uleiul de masline la incins si se caleste ceapa pana devine aurie. Se adauga apoi usturoiul si celelalte zarzavaturi (dupa dorinta, se mai pot adauga: mazare boabe, fasole verde taiata, conopida buchetele, broccoli buchetele etc.) si se soteaza circa 5 minute.

Se fierbe apa, se adauga peste zarzavaturi si se lasa la fiert, la foc potrivit, timp de 25 minute. Se potriveste de sare sau cu baza pentru mancaruri (delikat, vegeta, mirodenia), se adauga carnaciorii de bere si pasta de ardei iute si se mai lasa sa fiarba 10 minute.

Se orneaza cu patrunjel verde si se serveste imediat.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Orez cu carne de porc
Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde
Jeleu de zmeura

Jeleu de zmeura

Reteta de jeleu de zmeura. Cum faci jeleu de zmeura reteta fara conservanti.

Jeleu de zmeura