autor:

Piri Piri e Canela

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de legume cu carne

Autor: Piri Piri e Canela (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 22 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Piri Piri e Canela (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 22 februarie 2010

Ingrediente
Aprox.1 kg de pulpa de porc,taiata bucati,o bucatica os afumat sau slanina,ulei,1albitura(1/2 nabo),5 dinti usturoi pisati, 1 ceapa mare,1 morcov mare,1 ardei mic rosu,aprox.1 kg cartofi, 2 pumni de legume congelate(mazare,fasole verde,morcovi...)2 rosii sau bulion dulce,piper,sare,boia,200gr smantana sau bechamel,2 ramuri de cimbru sau ce va place.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Carnea se prajeste cu slanina,sare mare si putin ulei,se adauga ceapa tocata si usturoiul pisat,se pune capac,dupa cateva min.se adauga,morcovul,ardeiul,albitura,taiata cubulete( eu le tai mai mari),legumele congelate,rosiile tocate fara pielita sau bulionul,capac.Se condimenteaza,la cine ii place poate pune si vegeta.Se pune cca.2,5 Lt apa,si se lasa la fiert.Cand e aproape gata se pune smantana,cimbru,se mai lasa cateva minute.Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume cu carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba taraneasca cu carne de porc si legume

Ciorba taraneasca cu carne de porc si legume

Carnea se spala, se portioneaza si se pune la fiert intr-o oala cu 2 litri de apa si cu putina sare.

132 voturi    32 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba cu carne de vita si legume

Ciorba cu carne de vita si legume

Proces Tehnologic Carnea se spala si se portioneaza. Morcovii, telina, pastarnacul si radacinile

14 voturi    4 comentarii
5h 1 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 18 aprilie 2010

    Foarte buna!

  • Alice85

    Alice85 (Chef de cuisine) , 23 februarie 2010

    AM sa fac si eu....araata bine!!!!!!!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • Aprox.1 kg de pulpa de porc,taiata bucati,o bucatica os afumat sau slanina,ulei,1albitura(1/2 nabo),5 dinti usturoi pisati
  • 1 ceapa mare,1 morcov mare,1 ardei mic rosu,aprox.1 kg cartofi
  • 2 pumni de legume congelate(mazare,fasole verde,morcovi...)2 rosii sau bulion dulce,piper,sare,boia,200gr smantana sau bechamel,2 ramuri de cimbru sau ce va place.

Raporteaza reteta

Retete
de Piri Piri e Canela
Rulouri de jambon afumat cu spanac

Rulouri de jambon afumat cu spanac

1) Se fierbe spanacul, se scurge. Separat se caleste usturoiul taiat marunt in unt se adauga painea

3 voturi    6 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Tort de ciocolata cu nuci si stafide

Tort de ciocolata cu nuci si stafide

1)Se bate bine untul cu zaharul si coaja de lamaie.Se adauga galbenusele pe rand,se bat albusele

4 voturi    3 comentarii
50 min
Torturi
Muschi de porc la cuptor in sos de portocale si vin(reteta proprie)

Muschi de porc la cuptor in sos de portocale si vin(reteta proprie)

1)Se face mujdei din jumate capatana de usturoi pisat cu sare,piper,boia,ierburi,ulei de masline.Se

5 voturi    14 comentarii
1h 30 min
Fripturi

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte buna!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

24 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

6 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare