autor:

Camy Putura

» » , Supe de carne, Supe de legume

Ciorba de legume cu carne

Autor: Camy Putura (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 17 decembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Camy Putura (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 17 decembrie 2013

Ingrediente
-jumatate de ardei gras, -jumatate de ardei verde sau galben, -un morcov, -4-5 cartofi, -2-3 linguri de orez, -200-300 gr de carnat de porc afumat, -200-300 gr muschi de porc afumat, -jumatate de lingura de vegeta cu gust de legume, -1-2 linguri de pasta de rosii, -piper dupa gust, - patrunjel, -apa

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Se pune apa la fiert impreuna cu morcovii,se adauga carnea si carnatul taiate cubulete marunte,apoi cartofii si ardeii taiati la fel. Se pun condimentele si se lasa 10-12 minute la fiert. Se adauga orezul si se lasa sa mai fiarba inca 10-12 minute amestecand din cand in cand pentru a nu se lega, apoi se pune pasta de rosii si patrunjelul, iar dupa 2-3 minute este gata. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume cu carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Ciorba de legume cu carne de vita

Ciorba de legume cu carne de vita

Se spala carnea si se pune la fiert in 4,5 litri de apa cu sare. Se curata si se spala pastarnacul,

12 voturi    5 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba cu carne de vita si legume

Ciorba cu carne de vita si legume

Proces Tehnologic Carnea se spala si se portioneaza. Morcovii, telina, pastarnacul si radacinile

14 voturi    4 comentarii
5h 1 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • -jumatate de ardei gras
  • -jumatate de ardei verde sau galben
  • -un morcov
  • -4-5 cartofi
  • -2-3 linguri de orez
  • -200-300 gr de carnat de porc afumat
  • -200-300 gr muschi de porc afumat
  • -jumatate de lingura de vegeta cu gust de legume
  • -1-2 linguri de pasta de rosii
  • -piper dupa gust
  • - patrunjel
  • -apa

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de dovleac Supa crema de dovleac

Se incepe cu dovleacul placintar pentru ca se curata destul de greu (coaja este foarte tare). Se decojeste, se scot semintele, apoi

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa crema de ciuperci, cu naut si afumatura Supa crema de ciuperci, cu naut si afumatura

Se fierbe nautul si se scurge de apa. Se calesc afumatura cu ciupercile, apoi se condimenteaza, se stinge totul cu coniac si se mai

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de dovlecel cu fasole verde