Se pune apa la fiert impreuna cu morcovii,se adauga carnea si carnatul taiate cubulete marunte,apoi cartofii si ardeii taiati la fel. Se pun condimentele si se lasa 10-12 minute la fiert. Se adauga orezul si se lasa sa mai fiarba inca 10-12 minute amestecand din cand in cand pentru a nu se lega, apoi se pune pasta de rosii si patrunjelul, iar dupa 2-3 minute este gata. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii