ciorba de legume cu perisoare

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
ciorba de legume cu perisoare

Ingrediente

  • 0,300 g carne tocata amestec(vita,Porc)
  • 3 rosi
  • 1 telina cu tot cu tije 1 dovlecel
  • 1 ardei gras
  • 2 cartofi
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 sfecla mica
  • 20 fire de spagheti
  • 1 patrunjel + frunze
  • leustean, telina frunze
  • 1/2 litru de bors
  • 2 linguri de ulei
  • sare piper
  • 1 ou

Mod de preparare

Carnea se amesteca cu oul, sarea piperul macinat, frunzele de patrunjel taiate marunt (3 ramurele).

Zarzavatul se curata, se spala si se toaca marunt.

Se pune zarzavatul la inabusit in 2 linguri ulei pentru aprox 5 minute, se adauga 2 litri de apa,se adauga sare, se fierbe 30 minute, se incearca zarzavatul daca a fiert, se adauga spagheti.

Se modeleaza perisoarele, se pun in oala de bors si se fierb 15 min, se spumeaza daca este nevoie.

Rosiile se cojesc, se taie marunt si se pun la fiert intr-o craticioara cu borsul, se spumeaza.

Se incearca perisoarele daca sunt fierte, se adauga borsul cu rosiile, se mai fierbe borsul 10 minute, punem si frunzele de leustean si cele de telina.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise