autor:

Lupu Caprian Irina Mihaela

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de legume cu smantana

Autor: Lupu Caprian Irina Mihaela (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 27 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lupu Caprian Irina Mihaela (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 27 octombrie 2009

Ingrediente
4 cartofi mari, 2 ardei, 1 gogosar, 1 teline mica, 1 morcov, 2 cepe, 1 felie de varza (rasa), 3 boabe ienibahar, 1 foaie dafin, 3 linguri ulei, sare, piper, 4 linguri smantana, 2 galbenuse, marar, patrunjel, tarahon, leostean

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

1 vot

Mod de preparare

Se pune uleiul intr-o oala se adauga legumele, ingredientele si apa, se lasa le fiert.Intr-un castron se amesteca foarte bine smantana cu galbenusele,cand legumele sunt aproape fierte se adauga smantana se mai lasa 15 min. si se presara verdeata tocata marunt. Asezonati cu sare si piper.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume cu smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de vacuta cu legume si smantana

Ciorba de vacuta cu legume si smantana

Ciorba de vacuta este o ciorba preferata de toti membrii familiei, fiind bogata in legume. Gasindu-se

13 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de oua cu zer

Ciorba de oua cu zer

Se curata zarzavatul si se taie marunt. Ceapa si morcovul se calesc in putin ulei, se adauga pasta

11 voturi    8 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

1 vot

Ingrediente

  • 4 cartofi mari
  • 2 ardei
  • 1 gogosar
  • 1 teline mica
  • 1 morcov
  • 2 cepe
  • 1 felie de varza (rasa)
  • 3 boabe ienibahar
  • 1 foaie dafin
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 4 linguri smantana
  • 2 galbenuse
  • marar
  • patrunjel
  • tarahon
  • leostean

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare