autor:

Lupu Caprian Irina Mihaela

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de legume cu smantana

Autor: Lupu Caprian Irina Mihaela (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 27 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lupu Caprian Irina Mihaela (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 27 octombrie 2009

Ingrediente
4 cartofi mari, 2 ardei, 1 gogosar, 1 teline mica, 1 morcov, 2 cepe, 1 felie de varza (rasa), 3 boabe ienibahar, 1 foaie dafin, 3 linguri ulei, sare, piper, 4 linguri smantana, 2 galbenuse, marar, patrunjel, tarahon, leostean

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

1 vot

Mod de preparare

Se pune uleiul intr-o oala se adauga legumele, ingredientele si apa, se lasa le fiert.Intr-un castron se amesteca foarte bine smantana cu galbenusele,cand legumele sunt aproape fierte se adauga smantana se mai lasa 15 min. si se presara verdeata tocata marunt. Asezonati cu sare si piper.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume cu smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de vacuta cu legume si smantana

Ciorba de vacuta cu legume si smantana

Ciorba de vacuta este o ciorba preferata de toti membrii familiei, fiind bogata in legume. Gasindu-se

13 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de praz acrita cu zeama de lamaie

Ciorba de praz acrita cu zeama de lamaie

Curatam prazul, il spalam , il scurgem de apa apoi il taiem rondele pe care le taiem apoi in doua.Curatam

10 voturi    11 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

1 vot

Ingrediente

  • 4 cartofi mari
  • 2 ardei
  • 1 gogosar
  • 1 teline mica
  • 1 morcov
  • 2 cepe
  • 1 felie de varza (rasa)
  • 3 boabe ienibahar
  • 1 foaie dafin
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 4 linguri smantana
  • 2 galbenuse
  • marar
  • patrunjel
  • tarahon
  • leostean

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

42 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă Ciorbă de miel reţetă

Carnea de miel se pune într-o oală cu doi litri de apă rece şi se lasă la o parte 15 minute, ca să se dizolve substanţele

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Zama saracului