autor:

Lori

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de legume (de post)

Autor: Lori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 27 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 27 aprilie 2009

Ingrediente
1 ceapa, 3 morcovi, 1 pastarnac, 1 telina mica, 3 cartofi mari, 2-4 linguri suc de rosii sau bulion, 1.5 litri de bors, 1+1/2 linguri delicat, 2-3 linguri ulei, 6 litri apa, 1 legatura patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

6 voturi

Mod de preparare

Legumele (ceapa, morcov, pastarnac, telina) se spala, se curata si se taie in bucati mici, iar cartofii cuburi mai mari. Legumele se pun in oala sub presiune, se calesc cu ulei 2-3 minute (oala de 9 litri), se adauga delicatul, sucul de rosii sau bulionul, borsul. Se amesteca copozitia si se completeaza cu apa pana la semnul maxim al oalei. Se pune la fiert, iar de cand incepe sa fierba se lasa 30 min. La sfarsit, se adauga patrunjelul tocat marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume (de post)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de legume de post la slow cooker Crock Pot

Ciorba de legume de post la slow cooker Crock Pot

Inca o ciorba numai si numai din legume facuta cu ajutorul prietenului meu Crock-Pot :). Mie imi

0 voturi    0 comentarii
5h 30 min
Slow Cooking
Ciorba de fasole verde

Ciorba de fasole verde

Ceapa taiata cubulete,morcovii,telina , rase prin razatoarea cu gauri mari, se calesc putin cu 2

48 voturi    3 comentarii
50 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 24 martie 2010

    Foarte buna..................

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 20 martie 2010

    O bunatate,mai ales acum in postul pastelui.Felicitari.

  • murigneau

    murigneau (Chef de cuisine) , 09 martie 2010

    cu cat mai multe legume cu atat mai bine! Bravo!

    • iuliana tarnoveanu

      iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine) , 05 martie 2010

      Excelenata!

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 24 februarie 2010

      Cu siguranta este delicioasa, mai ales acum in perioada postului...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

6 voturi

Ingrediente

  • 1 ceapa
  • 3 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 telina mica
  • 3 cartofi mari
  • 2-4 linguri suc de rosii sau bulion
  • 1.5 litri de bors
  • 1+1/2 linguri delicat
  • 2-3 linguri ulei
  • 6 litri apa
  • 1 legatura patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de Lori
Semiluna

Semiluna

Se bate oul cu zaharul pana se topeste. Se adauga faina, uleiul, nucile, praful de copt, zaharul

2 voturi    2 comentarii
1h
Prajituri

maria mihalache (Chef de cuisine)

Foarte buna..................

Adauga reteta
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

22 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

5 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de fasole proaspata (fasole galbena)