Legumele (ceapa, morcov, pastarnac, telina) se spala, se curata si se taie in bucati mici, iar cartofii cuburi mai mari. Legumele se pun in oala sub presiune, se calesc cu ulei 2-3 minute (oala de 9 litri), se adauga delicatul, sucul de rosii sau bulionul, borsul. Se amesteca copozitia si se completeaza cu apa pana la semnul maxim al oalei. Se pune la fiert, iar de cand incepe sa fierba se lasa 30 min. La sfarsit, se adauga patrunjelul tocat marunt.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatPrajitura cu foi de napolitana si crema de cacao. Un desert fara coacere, usor de facut, perfect pentru orice ocazie....
Prajitura cu foi de napolitana si crema de cacao . Un desert fara coacere, delicios si usor de facutDescopera o reteta rapida, economica si delicioasa de tocanita simpla de vinete. Perfecta pentru o masa sanatoasa, aceasta...
Tocanita simpla de vinete. Reteta rapida, economica si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii