autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

ciorba de legume si carne de pui

Autor: cristina maghiar (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 16 ianuarie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cristina maghiar (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 16 ianuarie 2006

Ingrediente
pulpa de pui, de porc ,morcovi, mazare, galuste din faina ,delicat secretul gustului. piper ceapa ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

15 voturi

Mod de preparare

se pune uleiul in oala se caleste ceapa taiata pestisori ,marcovii marunt se pune in oala cu ceapa se caleste si ei cu ceapa se adauga apa calduta peste ele se adauga carnea de porc taiata bucati si puiul se mai adauga apa calda si se lasa la fiert pana e gata se aduga delicatul si piperul .
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba de legume si carne de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba cu afumatura

Ciorba cu afumatura

Se taie in bucati potrivite afumatura.Se pune la foc ,se lasa sa fiarba 10-15 min. si se arunca prima

11 voturi    20 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de pui ardeleneasca

Ciorba de pui ardeleneasca

Se toaca marunt ceapa. Se taie bucati telina si radacina de patrunjel, se dau prin razatoare cei

143 voturi    22 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

15 voturi

Ingrediente

  • pulpa de pui, de porc ,morcovi
  • mazare
  • galuste din faina ,delicat secretul gustului. piper ceapa ulei

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de oase