autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

ciorba de legume si carne de pui

Autor: cristina maghiar (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 16 ianuarie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cristina maghiar (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 16 ianuarie 2006

Ingrediente
pulpa de pui, de porc ,morcovi, mazare, galuste din faina ,delicat secretul gustului. piper ceapa ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

15 voturi

Mod de preparare

se pune uleiul in oala se caleste ceapa taiata pestisori ,marcovii marunt se pune in oala cu ceapa se caleste si ei cu ceapa se adauga apa calduta peste ele se adauga carnea de porc taiata bucati si puiul se mai adauga apa calda si se lasa la fiert pana e gata se aduga delicatul si piperul .
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba de legume si carne de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba radauteana,reteta casei

Ciorba radauteana,reteta casei

Aceasta ciorba se mai cheama si "Ciorba de burta falsa". Luam pieptul de pui si il curatam de eventualele

6 voturi    3 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare (10 portii)

Ciorba de perisoare (10 portii)

Se spala carnea si se lasa la scurs ,se da prin masina de tocat se amesteca cu oul,sere,piper,orez,

2 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

15 voturi

Ingrediente

  • pulpa de pui, de porc ,morcovi
  • mazare
  • galuste din faina ,delicat secretul gustului. piper ceapa ulei

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

23 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

6 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Supa crema de dovleac cu praz si cartofi