Curatam leurda si ii rupem coditele , apoi o spalam bine si o scurgem.
Punem supa de carne in oala Multicooker , adaugam leurda, pasta de gogosari,soricul, sare si piper.
Fixam oala pe programul STEW pentru 30 de minute si o pornim Start( cu capacul inchis).
Intre timp pregatim ouale , punind apa la fiert cu sare si otetul.Cand clocoteste adaugam ,pe rand, ouale si le lasam sa fiarba 3 minute, apoi le scoatem cu o spumiera.
Putem sa fierbem ouale si in ciorba , daca vrem.
Iaurtul il amestecam intr-un bol cu un polonic de ciorba fierbinte, dupa ce am scos oala Multicooker Philips din priza.
Amestecam, potrivim gustul cu sare si piper si putem servi ciorba.
In fiecare farfurie cu ciorba, adaugam cate un ou.
Pofta mare sa aveti !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii