Ciorba de leurda cu ochiuri romanesti

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Ciorba de leurda cu ochiuri romanesti

Ingrediente

  • 1-2 gramezi leurda
  • 2 l supa de pui
  • 400 ml iaurt 0,1% grasime
  • 4 oua
  • 2 linguri otet
  • 1 buc soric afumat fara grasime
  • 1 lingura pasta de gogosari
  • sare
  • piper proaspat macinat

Mod de preparare

Curatam leurda si ii rupem coditele , apoi o spalam bine si o scurgem.

Punem supa de carne in oala Multicooker , adaugam leurda, pasta de gogosari,soricul, sare si piper.

Fixam oala pe programul STEW pentru 30 de minute si o pornim Start( cu capacul inchis).

Intre timp pregatim ouale , punind apa la fiert cu sare si otetul.Cand clocoteste adaugam ,pe rand, ouale si le lasam sa fiarba 3 minute, apoi le scoatem cu o spumiera.

Putem sa fierbem ouale si in ciorba , daca vrem.

Iaurtul il amestecam intr-un bol cu un polonic de ciorba fierbinte, dupa ce am scos oala Multicooker Philips din priza.

Amestecam, potrivim gustul cu sare si piper si putem servi ciorba.

In fiecare farfurie cu ciorba, adaugam cate un ou.

Pofta mare sa aveti !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

In tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.

Varza noua calita in tuci
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise