autor:

» » Borsuri si Ciorbe

ciorba de loboda

Autor: Marius - Octavian Filip (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Marius - Octavian Filip (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 mai 2008

Ingrediente
10-12 legaturi loboda, 2 cepe, 2 morcovi, 2 linguri orez, 1 litru bors, 2 oua, 1 lingura bulion sau suc de rosii (250ml), sare, putin ulei, o legatura patrunjel sau o legatura leustean

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Intr-o oala cu apa (6l) se pune ceapa taiata marunt, morcovii dati pe razatoarea mare si cele doua linguri de orez(dupa ce a fost bine spalat). Dupa ce au fiet legumele, se pune bulionul sau sucul de rosii. Intre timp loboda se curata, se spala si se toaca marunt, dupa care se pune in oala. Cand sunt fierte toate legumele, se adauga borsul si putin ulei. Separat se face o omleta, care se taie fasii si se adauga in ciorba, se mai lasa 2-3 min. La sfarsit se pune leusteanul tocat marunt
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba de loboda" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
CIORBA DE LOBODA

CIORBA DE LOBODA

Loboda se spala foarte bine in cateva ape,se zvanta si mai apoi se rup frunzele si varfurile fragede.Se

20 voturi    10 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de loboda

Ciorba de loboda

Se spala legumele si se toaca. Se calesc mai intai ceapa si frunzele de ceapa verde, intr-o oala

3 voturi    4 comentarii
45 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 10-12 legaturi loboda
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 2 linguri orez
  • 1 litru bors
  • 2 oua
  • 1 lingura bulion sau suc de rosii (250ml)
  • sare
  • putin ulei
  • o legatura patrunjel sau o legatura leustean

Raporteaza reteta

Retete
de Marius - Octavian Filip
iahnie de fasole cu afumatura

iahnie de fasole cu afumatura

Se pune fasolea la fiert cu apa cat sa treaca de ea(cam 3 degete)-se mai completeaza cu apa fierbinte

14 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
chiftele marinate

chiftele marinate

Ceapa se toaca marunt,se caleste in ulei.Carnea tocata se amesteca cu ceapa calita cu usturoiul pisat,paine

24 voturi    7 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Cartofi cu sos la cuptor

Cartofi cu sos la cuptor

Am prajit carnatii pana s-au rumenit putin apoi i-am scos pe o farfurie. In uleiul ramas am pus ceapa,

22 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

102 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

44 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de oase de porc cu zeama de varza