autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

ciorba de loboda

Autor: Marius - Octavian Filip (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Marius - Octavian Filip (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 mai 2008

Ingrediente
10-12 legaturi loboda, 2 cepe, 2 morcovi, 2 linguri orez, 1 litru bors, 2 oua, 1 lingura bulion sau suc de rosii (250ml), sare, putin ulei, o legatura patrunjel sau o legatura leustean

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Intr-o oala cu apa (6l) se pune ceapa taiata marunt, morcovii dati pe razatoarea mare si cele doua linguri de orez(dupa ce a fost bine spalat). Dupa ce au fiet legumele, se pune bulionul sau sucul de rosii. Intre timp loboda se curata, se spala si se toaca marunt, dupa care se pune in oala. Cand sunt fierte toate legumele, se adauga borsul si putin ulei. Separat se face o omleta, care se taie fasii si se adauga in ciorba, se mai lasa 2-3 min. La sfarsit se pune leusteanul tocat marunt
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba de loboda" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de loboda cu afumatura si zdrente de ou

Ciorba de loboda cu afumatura si zdrente de ou

Puneti la fiert in 3 litri de apa rece afumatura taiata bucati mai mici si 1-2 bucati mai mari. In

46 voturi    11 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
CIORBA DE LOBODA

CIORBA DE LOBODA

Se curata zarzavatul,se spala bine si se taie cubulete(eu am folosit robotul de bucatarie).Intr-o

15 voturi    6 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 10-12 legaturi loboda
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 2 linguri orez
  • 1 litru bors
  • 2 oua
  • 1 lingura bulion sau suc de rosii (250ml)
  • sare
  • putin ulei
  • o legatura patrunjel sau o legatura leustean

Raporteaza reteta

Retete
de Marius - Octavian Filip
iahnie de fasole cu afumatura

iahnie de fasole cu afumatura

Se pune fasolea la fiert cu apa cat sa treaca de ea(cam 3 degete)-se mai completeaza cu apa fierbinte

14 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
chiftele marinate

chiftele marinate

Ceapa se toaca marunt,se caleste in ulei.Carnea tocata se amesteca cu ceapa calita cu usturoiul pisat,paine

23 voturi    7 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Cartofi cu sos la cuptor

Cartofi cu sos la cuptor

Am prajit carnatii pana s-au rumenit putin apoi i-am scos pe o farfurie. In uleiul ramas am pus ceapa,

20 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

23 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

6 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de salata- reteta ardeleneasca