Spalati si alegeti foarte bine loboda frunza cu frunza, impreuna cu varfurile fragede.
In acest timp fierbeti 2 litri de apa in care adaugati ceapa tocata si orezul .
Cand acestea sunt aproape gata, puneti loboda taiata mai mare si lasati sa clocoteasca 10 minute.
Acriti ciorba cu borsul fiert separat, puneti vasul la o parte si dregeti-o cu o lingurita de “Vegeta” si cu galbenusul frecat cu iaurt.
Puneti sare, piper, usturoi, leustean tocat si acoperiti.
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaReteta de salata greceasca. Salata greceasca reteta traditionala. Salata de vara cu rosii, castraveti, ardei, ceapa rosie,...
Salata greceascaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii