autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de loboda

Autor: Doina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Doina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 mai 2009

Ingrediente
1/2 kg loboda,, un litru de bors,, o ceapa, , un galbenus,, 150 ml iaurt,, orez, , sare, piper,, facultativ: trei catei de usturoi.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Spalati si alegeti foarte bine loboda frunza cu frunza, impreuna cu varfurile fragede.
In acest timp fierbeti 2 litri de apa in care adaugati ceapa tocata si orezul .
Cand acestea sunt aproape gata, puneti loboda taiata mai mare si lasati sa clocoteasca 10 minute.
Acriti ciorba cu borsul fiert separat, puneti vasul la o parte si dregeti-o cu o lingurita de “Vegeta” si cu galbenusul frecat cu iaurt.
Puneti sare, piper, usturoi, leustean tocat si acoperiti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de loboda" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de loboda

Ciorba de loboda

Se inabusa ceapa in putin ulei si cateva linguri cu apa. Cand s-a inmuiat se adauga morcovul , ardeiul

4 voturi    3 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de loboda cu afumatura si zdrente de ou

Ciorba de loboda cu afumatura si zdrente de ou

Puneti la fiert in 3 litri de apa rece afumatura taiata bucati mai mici si 1-2 bucati mai mari. In

46 voturi    11 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 15 %
799.99 lei
679.99 lei

Ondulator Easy Waves

- 15 %
289.99 lei
246.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 23 septembrie 2009

    O bunatate...o ciorbica gustoasa,racoroasa si sanatoasa...

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

O bunatate...o ciorbica gustoasa,racoroasa si sanatoasa...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

42 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă Ciorbă de miel reţetă

Carnea de miel se pune într-o oală cu doi litri de apă rece şi se lasă la o parte 15 minute, ca să se dizolve substanţele

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba pescareasca