Loboda se spala foarte bine in cateva ape,se zvanta si mai apoi se rup frunzele si varfurile fragede.Se pun la fiert impreuna cu ceapa tocata marunt, morcovul, albitura,telina taiate cubulete si optional cubulete de cartofi.Cand sunt aproape fierte se adauga ardeiul gras taiat cubulete si rosiile tocate marunt.Se adauga bors dupa gust si se potriveste de sare,se adauga usturoiul tocat marunt si apa fiarta daca este prea acra sau prea deasa ciorba.Borsul se da in clocot in prealabil.La sfarsit se adauga verdeata tocata marunt si se serveste rece, ca atare sau dreasa cu ou sau cu galbenusuri amestecate cu zeama din ciorba si smantana.
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii