1. Punem intr-o oala 3.5. l apa, cand apa clocoteste punem 2 cuburi de knorr de legume, lasam sa mai dea in cateva clocote, intre timp tocam ceapa, morcovul, telina si le punem peste supa obtinuta din apa cu knorr.
2. Dupa ce fierb putin legumele adaugam si cartofii taiati cubulete
3. Separat fierbem putin orez pe care-l vom pune spre sfarsitul ciorbitei.
Tocam loboda, patrunjelul si leusteanul.
4. Dupa ce s-au fiert legumele adaugam loboda, o parte dun verdeata, mai condimentam cu sare sau knorr (fiecare dupa preferinta).
5. Adaugam si orezul fiert, zeama de lamaie si mai lasam cca 5\'
Oprim focul si mai adaugam patrunjel si leustean tocat marunt, acoperim cu un capac si o lasam putin \"sa se odihneasca\". Se poate servi rece sau calda.
POFTA BUNA!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii