Ingrediente
2 morcovi, 2 cepe, 2 cartofi, o telina mica, 4 legaturi mari de loboda, 3 linguri orez fiert, zeama de lamaie, 1 legatura patrunjel si una de leustean, 2-3 cuburi de knorr de legume
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
3 voturi
Mod de preparare
2. Dupa ce fierb putin legumele adaugam si cartofii taiati cubulete
3. Separat fierbem putin orez pe care-l vom pune spre sfarsitul ciorbitei.
Tocam loboda, patrunjelul si leusteanul.
4. Dupa ce s-au fiert legumele adaugam loboda, o parte dun verdeata, mai condimentam cu sare sau knorr (fiecare dupa preferinta).
5. Adaugam si orezul fiert, zeama de lamaie si mai lasam cca 5\'
Oprim focul si mai adaugam patrunjel si leustean tocat marunt, acoperim cu un capac si o lasam putin \"sa se odihneasca\". Se poate servi rece sau calda.
POFTA BUNA!
ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 30 martie 2010
Multumes pt sfat ,Adina,o sa incerc si aceasta combinatie!
Adina , 30 martie 2010
Draga Ana Catalina, eu am adaugat si putin orez si cartofi, taiati cubulete, da un gust bun, merita sa incerci. Eu am pus 3 linguri de orez
valentina ionita (Chef de cuisine) , 29 martie 2010
Imi place foarte mult ciorba de loboda...Este gustoasa si sanatoasa...
Adina (Chef de cuisine) , 29 martie 2010
Multumesc pentru aprecieri
ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 29 martie 2010
Se poate adauga la ciorba si orez si cartofi? Am facut si eu zilele astea dar am adaugat cartofi si fidea,ca sa fie mai consistenta!
Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 29 martie 2010
Multumim ca pare tare gustoasa.
mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 29 martie 2010
Mi-ai facut pofta! E foarte buna ciorba de loboda!
Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 29 martie 2010
f.gustoasa!Felicitari