autor:

Lupu Caprian Irina Mihaela

» » Borsuri si Ciorbe

CIORBA DE LOBODA (holobaca)

Autor: Lupu Caprian Irina Mihaela (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lupu Caprian Irina Mihaela (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 iulie 2009

Ingrediente
2 legaturi de loboda, 1 ceapa mare, 1 gogosar, 1 morcov, 1 ardel gras, 3 boabe ienibahar, 1 foaie dafin, ulei, 1 l zer, 0,5 l apa, sare, 1 legatura leostean, 1 legatura marar

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se pune la fiert zerul cu apa,ienibaharul si dafinul, in alta cratita se calesc ceapa, morcovul, gogosarul si ardelul,taiate cuburi. Dupa ce s-au inmuiat bine se pun in oala cu zer si de lasa pana sunt bine fierte.Taiati loboda, mararul si leosteanul adaudati-le,mai lasati la fiert 10 min, asezonati cu sare dupa gust. Pofta buna!

Reteta din Bucovina.
Daca ti-a placut reteta noastra "CIORBA DE LOBODA (holobaca)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba taraneasca cu piept de vita la Philips Multicooker

Ciorba taraneasca cu piept de vita la Philips Multicooker

Pregatiti zarzavatul: curatat, spalat, taiat cubulete. Spalati carnea, portionati-o. Turnati 3 litri

4 voturi    4 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba cu coasta de porc

Ciorba cu coasta de porc

Se curata legumele si se toaca,apoi le punem la fiert. Carnea se spala si se portioneaza,se adauga

1 vot    2 comentarii
2h 40 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 18 august 2009

    O ciorbita sanatoasa,gustoasa si racoroasa...

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 2 legaturi de loboda
  • 1 ceapa mare
  • 1 gogosar
  • 1 morcov
  • 1 ardel gras
  • 3 boabe ienibahar
  • 1 foaie dafin
  • ulei
  • 1 l zer
  • 0,5 l apa
  • sare
  • 1 legatura leostean
  • 1 legatura marar

Raporteaza reteta

valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

O ciorbita sanatoasa,gustoasa si racoroasa...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

22 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

5 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Borşul vecinei Silvia