autor:

Lupu Caprian Irina Mihaela

» » Borsuri si Ciorbe

CIORBA DE LOBODA (holobaca)

Autor: Lupu Caprian Irina Mihaela (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lupu Caprian Irina Mihaela (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 iulie 2009

Ingrediente
2 legaturi de loboda, 1 ceapa mare, 1 gogosar, 1 morcov, 1 ardel gras, 3 boabe ienibahar, 1 foaie dafin, ulei, 1 l zer, 0,5 l apa, sare, 1 legatura leostean, 1 legatura marar

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se pune la fiert zerul cu apa,ienibaharul si dafinul, in alta cratita se calesc ceapa, morcovul, gogosarul si ardelul,taiate cuburi. Dupa ce s-au inmuiat bine se pun in oala cu zer si de lasa pana sunt bine fierte.Taiati loboda, mararul si leosteanul adaudati-le,mai lasati la fiert 10 min, asezonati cu sare dupa gust. Pofta buna!

Reteta din Bucovina.
Daca ti-a placut reteta noastra "CIORBA DE LOBODA (holobaca)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de pui ardeleneasca

Ciorba de pui ardeleneasca

Se toaca marunt ceapa. Se taie bucati telina si radacina de patrunjel, se dau prin razatoare cei

141 voturi    21 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Supa de legume (de post)

Supa de legume (de post)

Punem intr-o cratita 2 l apa. Lasam apa sa dea intr-un clocot si adaugam o lingura knorr de legume,

14 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 18 august 2009

    O ciorbita sanatoasa,gustoasa si racoroasa...

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 2 legaturi de loboda
  • 1 ceapa mare
  • 1 gogosar
  • 1 morcov
  • 1 ardel gras
  • 3 boabe ienibahar
  • 1 foaie dafin
  • ulei
  • 1 l zer
  • 0,5 l apa
  • sare
  • 1 legatura leostean
  • 1 legatura marar

Raporteaza reteta

valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

O ciorbita sanatoasa,gustoasa si racoroasa...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de salata cu costita