autor:

burdulea maria elena

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de loboda rosie si spanac

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 iunie 2010

Ingrediente
1 mana buna de loboda, 2 maini de spanac, 1 morcov, 2-3 fire de cepa verde, 2-3 fire usturoi verde, ½ cescuta de orez(2 linguri), 2 cartofi, 1 legatura leustean verde, 1 lingura ulei de floarea soarelui, sare, otet.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

12 voturi

Mod de preparare

Intro oala punem la fiert 3 l apa. Cand apa fierbe, agaugam morcovul si cartoful taiate cubulete, orezul, ceapa si usturouil taiate marunt. Cand orezul este fiert, adaugam loboda si spanacul, spalate si taiate fasii. Lasam sa fiarba 4-5 minute, potrivim de sare, inacrim cu putin otet, stingem focul, adaugam 1 lingura ulei de floarea soarelui, presaram leusteanul taiat marunt. Putem servi cu smantana, mai putem presara leustean si in farfurie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de loboda rosie si spanac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
CIORBA DE ZARZAVAT

CIORBA DE ZARZAVAT

Curatam zarzavatul, il spalam si il taiaem coresunzator(ceapa foarte marunt, varza fideluta, conopida

5 voturi    8 comentarii
45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de salata- reteta ardeleneasca

Ciorba de salata- reteta ardeleneasca

Aceasta este una dintre ciorbele mele preferate pe care o pregatea bunica mea, iar acum a devenit

3 voturi    0 comentarii
45 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 05 iunie 2010

    Draga Camelia in zona mea de Ardeal nu inacrim cu bors(pe Tarnave), insa tot in Ardeal(pe Mures) am auzit ca se intrebuinteaza borsul. Multumesc tuturor pt aprecieri.

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 05 iunie 2010

    O bunatate,se pare ca multa lume foloseste otetul in ciorbe,dar eu cred ca este bun.Eu folosesc bors din piata de la tarani cumparat.

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 05 iunie 2010

    Curios ca ai acrit-o cu otet. Stiam ca numai in Oltenia se acreste cu otet.

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 04 iunie 2010

      Obunãtate!!!pãcat cã nu gãsesc lobodã in comert:((....

    • cheche

      cheche (Chef de cuisine) , 04 iunie 2010

      Din pacate,:(nu am mancat niciodata ciorba de loboda,dar cred k este foarte gustoasa.Merita incercata.Felicitari!

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 04 iunie 2010

      Super !

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 iunie 2010

      O bunatate ciorbita ta ...

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 04 iunie 2010

      Foarte buna! O ador!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

12 voturi

Ingrediente

  • 1 mana buna de loboda
  • 2 maini de spanac
  • 1 morcov
  • 2-3 fire de cepa verde
  • 2-3 fire usturoi verde
  • ½ cescuta de orez(2 linguri)
  • 2 cartofi
  • 1 legatura leustean verde
  • 1 lingura ulei de floarea soarelui
  • sare
  • otet.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

12 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Draga Camelia in zona mea de Ardeal nu inacrim cu bors(pe Tarnave), insa tot in Ardeal(pe Mures) am auzit ca se intrebuinteaza borsul. Multumesc tuturor pt aprecieri.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de berbecut