Intro oala punem la fiert 3 l apa. Cand apa fierbe, agaugam morcovul si cartoful taiate cubulete, orezul, ceapa si usturouil taiate marunt. Cand orezul este fiert, adaugam loboda si spanacul, spalate si taiate fasii. Lasam sa fiarba 4-5 minute, potrivim de sare, inacrim cu putin otet, stingem focul, adaugam 1 lingura ulei de floarea soarelui, presaram leusteanul taiat marunt. Putem servi cu smantana, mai putem presara leustean si in farfurie.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii