Pornim de la achizitionarea celor necesare cu multa atentie si multa chibzuiala.
Le spalam si le asezam pe caprarii cu oarce grija si putin respect pentru munca noastra.Pregatim o oala pentru fiertura cam la 6 litri si poate sa fie si de 8 litri.
Tocam legumele din pamant si le aruncam in oala impreuna cu uleiul ca sa le carcalim si pe fata si pe spate ,pe o parte si pe alta ,cum le sade lor mai bine.
Adaugim de apa cam la jumatate de oala fara frica de alte cele si asteptam un clocot ,doua.Punem mana pe loboda , ceapa verde si partea groasa de la leustean, le ducem la tocator si cu un cutit bun de verdeata le facem felul si mergem cu ele la oala si le adaugam la fiert.
Frunzele de leustean le pastram pentru sfarsitul ciorbei.
Ouale ne vor fi de trebuinta la dresul ciorbei, asa ca le spalam, le spargem si le batem spuma.
Venim cu borsul si acrim dupa cum simtim nevoia, saram dupa plac iar dupa inca un sfert de ceas, oprim focul si dam oala deoparte la odihna. Turnam in fir oul batut si mestecam incet cu o lingura pentru a obtine flenduri cat mai mari. Mai exista si varianta in care la oul batut adaugam apa rece si asa vom drege aceasta ciorba.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii