autor:

LUBITA

» » , Retete de Pasti, Borsuri si Ciorbe

Ciorbă de miel reţetă

Autor: LUBITA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 aprilie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: LUBITA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 aprilie 2016

Ingrediente
8oog carne de miel pentru ciorba(cap,costite,oasele de la pulpe dezosate si intestinele curatate), 2cepe, 2cartofi(optional), 1morcov, 1telina mica, 1radacina de patrunjel, 1ardei gras, 1ardei iute, 4leg.de stevie, 2leg.leustean, 4leg.loboda rosie, 1l de bors, 1cutie mare de rosii in bulion, 1lingura orez, 2oua, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Carnea portionata,spalata,intestinele spalate si taiate lungi de 3-4cm,se pun in oala cu apa pe foc,se da in cateva clocote apoi se arunca apa,se spala bucatile de carne si se pun din nou la fiert cu apa rece si 1lingurita cu sare la foc moderat;cand incepe sa fiarba,se adauga ceapa si ardeiii taiate marunt,radacinoasele rase sau la fel taiate cubulete mici,cartofii taiati in sfertri,se lasa la fiert cu capac 20min apoi se rastoarna cutia cu rosii,stevia,loboda si 1legatura de leustean spalate si taiate marunt,se mai lasa pe foc 15-20min dupa care se condimenteaza,se adauga borsul fiert separat,orezul,leusteanul ramas taiat marunt iar dupa ce clocoteste se opreste focul si se drege cu ouale batute.

Se serveste cu ardei iute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbă de miel reţetă" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de Pasti
Ciorbă de miel reţetă

Ciorbă de miel reţetă

Preparare: taiem carnea de miel bucatele mici si o clatim bine cu apa rece. Ceapa se toaca fin si

11 voturi    13 comentarii
40 min
Retete de Pasti
Ciorbă de miel reţetă tradiţională

Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda.

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 8oog carne de miel pentru ciorba(cap,costite,oasele de la pulpe dezosate si intestinele curatate)
  • 2cepe
  • 2cartofi(optional)
  • 1morcov
  • 1telina mica
  • 1radacina de patrunjel
  • 1ardei gras
  • 1ardei iute
  • 4leg.de stevie
  • 2leg.leustean
  • 4leg.loboda rosie
  • 1l de bors
  • 1cutie mare de rosii in bulion
  • 1lingura orez
  • 2oua
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de LUBITA
Merluciu cu rosii

Merluciu cu rosii

Pestele curatat,spalat,portionat,se da cu un praf de sare si se lasa deoparte;intr-un vas cu ulei

4 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu peste
Chec cu lamaie

Chec cu lamaie

Ouale,mixate bine cu zahar, zahar vanilat, unt, coaja rasa si zeama de lamaie apoi se adauga faina

5 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Bors cu urzici

Bors cu urzici

Urzicile,cu mare atentie le curat,le spal in multe ape reci apoi le pun intr-un vas care deja clocoteste

10 voturi    3 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de Pasti

Prajitura Tiramisu Prajitura Tiramisu

Se foloseste o tavă mare, preferabil cu inel detașabil. Eu am folosit una de 40 x 35 cm. Se face o cafea tare, puțin îndulcită,

4 voturi    1 comentariu
40 min
Retete de Pasti
Tort de ciocolata cu biscuiti Tort de ciocolata cu biscuiti

Se rup biscuitii in bucatele, se taie rahatul dupa bunul plac (eu l-am taiat bastonase); se pune laptele la fiert, iar cand deja e cald,

0 voturi    0 comentarii
30 min
Retete de Pasti
Iepurasi de pasca cu prune uscate si rodie