Ciorbă de miel reţetă
Carnea portionata,spalata,intestinele spalate si taiate lungi de 3-4cm,se pun in oala cu apa pe foc,se da in cateva clocote apoi se arunca apa,se spala bucatile de carne si se pun din nou la fiert cu apa rece si 1lingurita cu sare la foc moderat;cand incepe sa fiarba,se adauga ceapa si ardeiii taiate marunt,radacinoasele rase sau la fel taiate cubulete mici,cartofii taiati in sfertri,se lasa la fiert cu capac 20min apoi se rastoarna cutia cu rosii,stevia,loboda si 1legatura de leustean spalate si taiate marunt,se mai lasa pe foc 15-20min dupa care se condimenteaza,se adauga borsul fiert separat,orezul,leusteanul ramas taiat marunt iar dupa ce clocoteste se opreste focul si se drege cu ouale batute.
Se serveste cu ardei iute.
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii