autor:

LUBITA

» » Retete de Pasti

Ciorba de miel

Autor: LUBITA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 aprilie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: LUBITA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 aprilie 2016

Ingrediente
8oog carne de miel pentru ciorba(cap,costite,oasele de la pulpe dezosate si intestinele curatate), 2cepe, 2cartofi(optional), 1morcov, 1telina mica, 1radacina de patrunjel, 1ardei gras, 1ardei iute, 4leg.de stevie, 2leg.leustean, 4leg.loboda rosie, 1l de bors, 1cutie mare de rosii in bulion, 1lingura orez, 2oua, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Carnea portionata,spalata,intestinele spalate si taiate lungi de 3-4cm,se pun in oala cu apa pe foc,se da in cateva clocote apoi se arunca apa,se spala bucatile de carne si se pun din nou la fiert cu apa rece si 1lingurita cu sare la foc moderat;cand incepe sa fiarba,se adauga ceapa si ardeiii taiate marunt,radacinoasele rase sau la fel taiate cubulete mici,cartofii taiati in sfertri,se lasa la fiert cu capac 20min apoi se rastoarna cutia cu rosii,stevia,loboda si 1legatura de leustean spalate si taiate marunt,se mai lasa pe foc 15-20min dupa care se condimenteaza,se adauga borsul fiert separat,orezul,leusteanul ramas taiat marunt iar dupa ce clocoteste se opreste focul si se drege cu ouale batute.
Se serveste cu ardei iute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de miel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de Pasti
ciorba  de miel (reteta traditionala)

ciorba de miel (reteta traditionala)

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda.

42 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de miel

Ciorba de miel

Se pune carnea la fiert,se spumeaza.Se adauga 2 cepe uscate si morcov taiate marunt.Cand a fiert

10 voturi    5 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 8oog carne de miel pentru ciorba(cap,costite,oasele de la pulpe dezosate si intestinele curatate)
  • 2cepe
  • 2cartofi(optional)
  • 1morcov
  • 1telina mica
  • 1radacina de patrunjel
  • 1ardei gras
  • 1ardei iute
  • 4leg.de stevie
  • 2leg.leustean
  • 4leg.loboda rosie
  • 1l de bors
  • 1cutie mare de rosii in bulion
  • 1lingura orez
  • 2oua
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de LUBITA
Merluciu cu rosii

Merluciu cu rosii

Pestele curatat,spalat,portionat,se da cu un praf de sare si se lasa deoparte;intr-un vas cu ulei

4 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu peste
Chec cu lamaie

Chec cu lamaie

Ouale,mixate bine cu zahar, zahar vanilat, unt, coaja rasa si zeama de lamaie apoi se adauga faina

4 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Bors cu urzici

Bors cu urzici

Urzicile,cu mare atentie le curat,le spal in multe ape reci apoi le pun intr-un vas care deja clocoteste

9 voturi    3 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de Pasti

Costite de ied Costite de ied

Se spala bine costitele de ied. Le lasam sa se scurga. Punem sare, piper, oregano, coniac mustar si usturoi tocat in bol si amestecam

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Retete de Pasti
Cozonac moldovenesc cu crema de nuca si ciocolata Cozonac moldovenesc cu crema de nuca si ciocolata

Acesta reteta o facem de ani de zile, dupa cum vedeti, nu are prea multe oua si nici zahar. Secretul in a obtine un cozonac pufos si

2 voturi    0 comentarii
3h 45 min
Retete de Pasti
Friptura de miel