Oasele se spala bine si se pun la fiert in apa rece cu putina sare. Zarzavatul se curata, se spala si se taie cubulete. Cand ciorba a inceput sa clocoteasca, se pune zarzavatul si se lasa 20-25 de minute la fiert. Se scot capul, gatul si coada si se dezoseaza. Capul se crapa si se scoate creierul care se taie cubulete. Se pune carnea inapoi in ciorba si se adauga orezul ales si spalat. Se mai lasa la fiert 10 minute, dupa care se taie leusteanul sau tarhonul si se adauga la ciorba. Se acreste cu zeama de lamaie, sare de lamaie, zer, iaurt sau otet si se mai lasa sa dea un clocot. Se stinge focul si se lasa vreo 5 minute, dupa care se bate oul intr-o farfurie si se pune zeama din ciorba peste el amestecand continuu. Cand am umplut farfuria, adaugam continutul acesteia la ciorba amestecand. Se serveste cu smantana si cu patrunjel verde tocat pe deasupra.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii