autor:

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorbă de miel reţetă

Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 iunie 2008

Ingrediente
Ingrediente Ciorbă de miel reţetă, , cap de miel,, oase,, bucatele de carnita cu os,, 3 morcovi,, 2 patrunjei,, 1 ceapa,, 2 gramajoare de macris,, 2 galbenusuri,, smantana,, sare de lamaie sare.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Ciorbă de miel reţetă



Se pune carnea la fiert, se i-a spuma, intre timp se caleste ceapa in putin ulei, doar ca sa devina aurie se adauga morcovul taiat pai, se caleste putin si se adauga in ciorba, patrunjelul se adauga in ciorba, se fieb, dupa care se adauga macrisul taiat fideluta.



Se face o dresatura din 2 galbenusuri si smantana, se adauga in ciorba, se acreste cu sare de lamaie dupa gust.

se serveste cu smantana si ardei iute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbă de miel reţetă" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă

Ciorbă de miel reţetă

-se fierbe carnea de miel,(eu am fiert0o la oala cu presiune)dupa ce a fiert, adaugam legumele radacinoase

6 voturi    8 comentarii
1h
Retete de Pasti
Ciorbă de miel reţetă

Ciorbă de miel reţetă

Preparare: taiem carnea de miel bucatele mici si o clatim bine cu apa rece. Ceapa se toaca fin si

11 voturi    13 comentarii
40 min
Retete de Pasti

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente Ciorbă de miel reţetă
  • cap de miel,
  • oase,
  • bucatele de carnita cu os,
  • 3 morcovi,
  • 2 patrunjei,
  • 1 ceapa,
  • 2 gramajoare de macris,
  • 2 galbenusuri,
  • smantana,
  • sare de lamaie sare.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

102 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

44 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Supa crema de morcovi