autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba De Miel

Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 iunie 2008

Ingrediente
cap de miel,, oase,, bucatele de carnita cu os,, 3 morcovi,, 2 patrunjei,, 1 ceapa,, 2 gramajoare de macris,, 2 galbenusuri,, smantana,, sare de lamaie sare.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se pune carnea la fiert, se i-a spuma, intre timp se caleste ceapa in putin ulei, doar ca sa devina aurie se adauga morcovul taiat pai, se caleste putin si se adauga in ciorba, patrunjelul se adauga in ciorba, se fieb, dupa care se adauga macrisul taiat fideluta.

Se face o dresatura din 2 galbenusuri si smantana, se adauga in ciorba, se acreste cu sare de lamaie dupa gust.
se serveste cu smantana si ardei iute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba De Miel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de miel

Ciorba de miel

-Se foloseste carne de miel,de preferabil cu mult os,pentru a da gust bun la ciorba! -Se pune

1 vot    0 comentarii
3h
Retete de Pasti
Ciorba de miel

Ciorba de miel

Carnea de miel se pune într-o oală cu doi litri de apă rece şi se lasă la o parte 15 minute,

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • cap de miel,
  • oase,
  • bucatele de carnita cu os,
  • 3 morcovi,
  • 2 patrunjei,
  • 1 ceapa,
  • 2 gramajoare de macris,
  • 2 galbenusuri,
  • smantana,
  • sare de lamaie sare.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

22 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

5 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de cartofi cu iaurt si leustean