autor:

Stan Elena

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de miel

Autor: Stan Elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Stan Elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 aprilie 2009

Ingrediente
Cap de miel, gatul taiat, antricoate, coaste de miel, ceapa verde, ceapa uscata, morcov, orez, Leustean

Dificultate: Medie Timp: 1h

10 voturi

Mod de preparare

Se pune carnea la fiert,se spumeaza.Se adauga 2 cepe uscate si morcov taiate marunt.Cand a fiert morcovul se pune ceapa verde taiata marunt,matele de la miel (fierte inainte)taiate tot marunt si o mana de orez.Se sareaza,se mai pune putin ulei si cand sunt fierte se adauga borsul (fiert in prealabil)si 4-5 galbenusuri de ou.Se pune mult leustean sa-i dea gust.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de miel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de miel

Ciorba de miel

Preparare: taiem carnea de miel bucatele mici si o clatim bine cu apa rece. Ceapa se toaca fin

11 voturi    13 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de miel - reteta casei

Ciorba de miel - reteta casei

Gatul,partile mai subtiri ale picioarelor, capatana, cateva bucati de coasta,se spala bine,se portioneaza

62 voturi    13 comentarii
45 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 28 iulie 2010

    Foarte buna !

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 28 iulie 2010

    O bunatate!

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 31 martie 2010

    Foarte bună ciorbiţa!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 mai 2009

      Ciorba de miel este preferata mea.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2009

      In ciorba de miel , in zona noastra se pune obligatoriu tarhon.... Ii da un gust deosebit !

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

10 voturi

Ingrediente

  • Cap de miel
  • gatul taiat
  • antricoate
  • coaste de miel
  • ceapa verde
  • ceapa uscata
  • morcov
  • orez
  • Leustean

Raporteaza reteta

Retete
de Stan Elena
CORNURI IN DOUA CULORI

CORNURI IN DOUA CULORI

Se framanta toate si se imparte coca in 2 parti egale. O parte ramane alba si una se pune cacao. Fiecare

49 voturi    7 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Tort la metru

Tort la metru

Se freacă galbenuşurile spumă cu zahărul şi se adaugă treptat apa şi apoi uleiul,praful de

18 voturi    11 comentarii
30h
Torturi
Tort fulger

Tort fulger

Pe un platou aranjeaza un rand de piscoturi, pune bucatele de ananas taiate fin, apoi frisca si tot

0 voturi    1 comentariu
15 min
Torturi

constanta proca (Chef de cuisine)

Foarte buna !

Adauga reteta
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

22 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

5 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de pui