Se pune carnea la fiert,se spumeaza.Se adauga 2 cepe uscate si morcov taiate marunt.Cand a fiert morcovul se pune ceapa verde taiata marunt,matele de la miel (fierte inainte)taiate tot marunt si o mana de orez.Se sareaza,se mai pune putin ulei si cand sunt fierte se adauga borsul (fiert in prealabil)si 4-5 galbenusuri de ou.Se pune mult leustean sa-i dea gust.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii