autor:

panseluta

» » , Retete de Pasti, Borsuri si Ciorbe

Ciorbă de miel reţetă

Autor: panseluta (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: panseluta (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 aprilie 2010

Ingrediente
-cap de miel,gat,coada,gambe, -2 morcovi mari, -1 pastarnac, -1 patrunjel, -1 radacina de telina mica, -2 legaturi de stevie sau macris, -2 fire de tarhon verde,sau o lingurita uscat, -1 legatura patrunjel, -1 legatura sau 1 Lingura leustean, -2 legaturi de ceapa verde, -300 ml smatana, -1 Lg faina, -zeama de la o lamaie mare,sau mai mult,dupa gust, -sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

6 voturi

Mod de preparare

-se fierbe carnea de miel,(eu am fiert0o la oala cu presiune)dupa ce a fiert, adaugam legumele radacinoase ,maruntite sau date pe razatoare si le fierbem si pe ele cam 15-20 de minute(la oala cu presiune sunt gata in 6 minute ).Carnea o scoatem,o dezosam,dupa ce s-a racit putin si o adaugam la loc in ciorba.

-smantana o amestecam cu faina sa nu se formeze cocoloase

-adaugam smantana ,stevia sau macrisul,ceapa verde,sarea si dam un clocot,dupa care inchidem focul si adaugam zeama de lamaie dupa gust,si verdeturile (patrunjel,leusten,tarhon )
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbă de miel reţetă" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de Pasti
Ciorbă de miel reţetă tradiţională

Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda.

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă

Ciorbă de miel reţetă

Carnea bine spalata si portionata, se pune la fiert, in apa rece, cu o lingurita rasa de sare. Lasam

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Retete de Pasti

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Marcu Angela , 18 aprilie 2014

    Chiar o sa o incerc.

  • Fara foto

    Mumu Frumuselu , 18 aprilie 2014

    o probam sigur

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 26 august 2012

    Buna de tot!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 13 iulie 2012

      Arata tare bine...

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 13 noiembrie 2011

      Minunata ciorbita ta !!! Cu macris o fac si eu si are un gust deosebit ....

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 13 iulie 2011

      ce arome, gustoasa, cu siguranta!

    • Fara foto

      clara marinescu (Chef de cuisine) , 18 mai 2010

      este buna reteta, dar daca nu ai pune faina si maintina, fara tarhon ar fi si mai bune, in general eu stiu ca este o ciorba alba, fara prea mult zarzavat, cu bors si cu multa verdeata.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 26 aprilie 2010

      Foarte gustoasa, mai ales cu leustea. Vad ca adaugi stevie, nu am folosit la aceasta ciorba, cred ca e f. buna.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

  • -cap de miel,gat,coada,gambe
  • -2 morcovi mari
  • -1 pastarnac
  • -1 patrunjel
  • -1 radacina de telina mica
  • -2 legaturi de stevie sau macris
  • -2 fire de tarhon verde,sau o lingurita uscat
  • -1 legatura patrunjel
  • -1 legatura sau 1 Lingura leustean
  • -2 legaturi de ceapa verde
  • -300 ml smatana
  • -1 Lg faina
  • -zeama de la o lamaie mare,sau mai mult,dupa gust
  • -sare

Raporteaza reteta

Retete
de panseluta
zucchini slice-felia cu dovlecei

zucchini slice-felia cu dovlecei

Se spala bine dovlecelul/zucchini si se taie in 2 pe lungime si apoi in felii nici prea groase nici

8 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Prajitura Mimoza

Prajitura Mimoza

Reteta asta o am din caietul de prjituri a mamei mele.pare complicat,dar nu este. -Se framanta ingredientele

22 voturi    5 comentarii
2h
Prajituri
rulada cu spanac

rulada cu spanac

intai se pregateste umplutura,calind ceapa,apoi se adauga spanacul,branza rasa si mararul tocat.se

3 voturi    5 comentarii
2h
Aperitive

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Buna de tot!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de Pasti

Prajitura Tiramisu Prajitura Tiramisu

Se foloseste o tavă mare, preferabil cu inel detașabil. Eu am folosit una de 40 x 35 cm. Se face o cafea tare, puțin îndulcită,

4 voturi    1 comentariu
40 min
Retete de Pasti
Tort de ciocolata cu biscuiti Tort de ciocolata cu biscuiti

Se rup biscuitii in bucatele, se taie rahatul dupa bunul plac (eu l-am taiat bastonase); se pune laptele la fiert, iar cand deja e cald,

0 voturi    0 comentarii
30 min
Retete de Pasti
Bors de peste